Brži - jači - mršaviji - zdraviji

Skidanje kila uz provjeren i siguran proizvod

Dijeta za jetru

Dijeta za jetru

Jetra je naša najveća žlijezda odgovorna za procese u našem probavnom sustavu. Osim što skladišti glikogen – rezervi šećer koji tijelo koristi kao pogon kad tijelu ponestane dnevne energije, također luči žuč koja razbija masti kako bi se bolje razgradile u našem organizmu i pružale energiju. Dijeta za jetru dakle isključuje veliki unos masnih tvari, a energija treba dolaziti iz ugljikohidrata. Premda postoje različite bolesti jetre i pojedine bolesti mogu tražiti nekakve drukčije promjene u Vašoj prehrani, ipak postoji univerzalno pravilo kod dijeta za jetru:

DIjeta za jetru – Koje namirnice konzumirati?

Dijeta za jetru treba uključivati ugljikohidrate kao izvor energije, a masni svesti na što manju mjeru. Stoga se preporuča unos namirnica poput voća i povrća. Povrće uvijek pozitivno utječe na naš organizam jer je bogato vitaminima, lakim ugljikohidratima i vodom. Laka probavljivost voća i povrća također dodaje na vrijednosti ovakvim namirnica kad je u pitanju dijeta za jetru. Što se tiće voća, osobito se preporuča konzumacija naranči. Naranče su vrlo bogati izvor vitamina C. Vitamin C, najkraće objašnjeno, služi kao katalizator velikog broja procesa koji se događaju u našem organizmu. Ne pričamo ovdje samo o probavi, nego o procesima u cijelom organizmu. DIjeta za jetru koja uključuje voće bogato vitaminom C ubrzat će procese koji se događaju u jetri. Kad je u pitanju povrće, kupus je odlična namirnica koju biste trebali uvrstiti u Vašu prehranu.

Dijeta za jetru – Koje namirnice izbjegavati?

Kad je u pitanju jetra, namirnice koje su bogate mastima treba izbjegavati. Većim unosom masti u naš organizam naša jetra mora raditi više kako bi razbila masti (žuč), a kod bolesne jetre jasno je da će taj proces trajati duže. Upravo zato trebate izbjegavati prženu hranu, masno meso poput svinjetine, a također i jela s roštilja. Hrana sa zapškom također je na crnoj listi. Ipak, najbitnija namirnica koja se mora izbjegavati je alkohol. Alkohol i jetra su vrlo povezani, a toksične tvari iz alkohola riješava u našem organizmu upravo jetra. Uz masti koje treba razbiti, jetra koja se mora brinuti i o alkoholu pod velikim je pritiskom. Nakupljene masti u jetri također će usporiti procese. Svaka dijeta za jetru strogo zabranjuje masnu hranu i alkohol.

Dijeta za jetru – način pripreme hrane i učestalost obroka

DIjeta za jetru ne traži od Vas da drastično promijenite Vaše prehrambene navike. Hranu koju pripremate naravno pripremajte bez masti. Ako ipak morate u neka jela ubacivati masti, bolje ćete proći s mastima biljnog porijekla. Osim toga, trudite se jesti u manjim količina i više puta dnevno. Dakle umjesto 3 prava obroka, svojem tijelu priuštite pet manjih obroka. Dijeta za jetru, pa isto tako i bilokoja druga dijeta bolje rezultate pokazuje kada se jede u manjih količinama, više puta dnevno nego inače. Držite to na umu kod dijete za jetru.

Naruči proizvode odmah

DODAJ PROIZVODE

OBAVEZNO pravi broj (inače dostava neće biti moguća)

Način dostave:

IZABRALI STE OVE PROIZVODE:

  UKUPAN IZNOS NARUDŽBE:

  Free Shipping

  Provjeren proizvod za skidanje kila

  Pomoći ćemo vam da izgubite željene kilograme u kratkom roku na zdrav i siguran način. Recite zbogom kilama koje se više nikada neće vratiti. Vratite kvalitetu i samopouzdanje u svoj život, budite primjer drugima. Već nakon nekoliko dana primjetit ćete kako se vaš trbuh smanjio, a vi ćete se osječati puno bolje.

  Recenzije

  Što kažu zadovoljni korisnici?

  "Proizvod mi je dodatno olakšao u borbi s kilama. Odlučila sam se na kombinaciju treninga i preparata bez neke pretjerane dijete. Rezultati su bili vidljivi već u drugom tjednu. Do sada sam skinula 16 kila."

  Marijana L.

  Zagreb

  "Cijeli život vodim borbu s kilama i tek sam sada u 46. godini otkrio proizvod koji me napokon učinio sretnim i zadovoljnim. Nakon izgubljenih 23 kilograma više se ne sramim svoga tijela."

  Kristijan M.

  Novi Vinodolski

  "Nakon poroda počela sam se debljati što me dovelo do depresije. Pokušala sam s raznim dijetama i onda sam od kolegice čula za vaš proizvod. Nisam imala što za izgubiti, narudžba je brzo stiga a kile su se samo topile. Danas osjećam kako sam opet privlačna svome mužu."

  Dina P.

  Pokupsko