Brži - jači - mršaviji - zdraviji

Skidanje kila uz provjeren i siguran proizvod

diet drops

Keto Black - Vaša keto dijeta

Ubrzava proces sagorijevanja masti

  • Ubrzava gubitak kilograma bez smanjenja mišićne mase
  • Potiče pojačano sagorijevanje masti
  • Nadoknađuje zalihe glikogena, pomažući izgradnji mišića
  • Smanjuje glad, smanjuje želju za bezvrijednom hranom i slatkišima

 

 

 

Dijeta za jetru

Dijeta za jetru

Dijeta za jetru – Koje namirnice konzumirati?

Jetra je naša najveća žlijezda odgovorna za procese u našem probavnom sustavu. Osim što skladišti glikogen – rezervi šećer koji tijelo koristi kao pogon kad tijelu ponestane dnevne energije, također luči žuč koja razbija masti kako bi se bolje razgradile u našem organizmu i pružale energiju. Dijeta za jetru dakle isključuje veliki unos masnih tvari, a energija treba dolaziti iz ugljikohidrata. Premda postoje različite bolesti jetre i pojedine bolesti mogu tražiti nekakve drukčije promjene u Vašoj prehrani, ipak postoji univerzalno pravilo kod dijeta za jetru:

Dijeta za jetru treba uključivati ugljikohidrate kao izvor energije, a masni svesti na što manju mjeru. Stoga se preporuča unos namirnica poput voća i povrća. Povrće uvijek pozitivno utječe na naš organizam jer je bogato vitaminima, lakim ugljikohidratima i vodom. Laka probavljivost voća i povrća također dodaje na vrijednosti ovakvim namirnica kad je u pitanju dijeta za jetru. Što se tiće voća, osobito se preporuča konzumacija naranči. Naranče su vrlo bogati izvor vitamina C. Vitamin C, najkraće objašnjeno, služi kao katalizator velikog broja procesa koji se događaju u našem organizmu. Ne pričamo ovdje samo o probavi, nego o procesima u cijelom organizmu. Dijeta za jetru koja uključuje voće bogato vitaminom C ubrzat će procese koji se događaju u jetri. Kad je u pitanju povrće, kupus je odlična namirnica koju biste trebali uvrstiti u Vašu prehranu.

Dijeta za jetru – Koje namirnice izbjegavati?

Kad je u pitanju dijeta za jetru, namirnice koje su bogate mastima treba izbjegavati. Većim unosom masti u naš organizam naša jetra mora raditi više kako bi razbila masti (žuč), a kod bolesne jetre jasno je da će taj proces trajati duže. Upravo zato dijeta za jetru preporuča da trebate izbjegavati prženu hranu, masno meso poput svinjetine, a također i jela s roštilja. Hrana sa zapškom također je na crnoj listi dijeta za jetru. Ipak, najbitnija namirnica koja se mora izbjegavati je alkohol. Alkohol i jetra su vrlo povezani, a toksične tvari iz alkohola riješava u našem organizmu upravo jetra. Uz masti koje treba razbiti, jetra koja se mora brinuti i o alkoholu pod velikim je pritiskom. Najbolji način liječenja kod dijeta za jetru je izbjegavanje alkohola, pravilna i uravnotežena prehrana. Nakupljene masti u jetri također će usporiti procese. Svaka dijeta za jetru strogo zabranjuje masnu hranu i alkohol.

Dijeta za jetru – način pripreme hrane i učestalost obroka

Dijeta za jetru ne traži od Vas da drastično promijenite Vaše prehrambene navike. Hranu koju pripremate naravno pripremajte bez masti. Ako ipak morate u neka jela ubacivati masti, bolje ćete proći s mastima biljnog porijekla. Osim toga, trudite se jesti u manjim količina i više puta dnevno. Dakle umjesto 3 prava obroka, svojem tijelu priuštite pet manjih obroka. Morate se pridržavati posebno propisane dijete za jetru kako biste organizmu pružili dovoljno hranjivih tvari. Dijeta za jetru, pa isto tako i bilo koja druga dijeta bolje rezultate pokazuje kada se jede u manjih količinama, više puta dnevno nego inače. Držite to na umu kod dijete za jetru. U nastavku donosimo vam ideje za jelovnik tijekom pridržavanja dijete za jetru.

Dijeta za jetru – tjedni jelovnik

Suočavanje sa zdravstvenim problemima nikada nije zabavno, a odluke mogu potrajati nekoliko tjedana ili mjeseci da bi stupile na snagu. Dijagnoza masne bolesti jetre ili bilo kakvog oštećenja jetre zahtijeva promjenu prehrane i načina života kako bi se usporilo napredovanje bolesti. Uključivanje dijeta za jetru u vašu prehranu jedan je izvrstan način da pomognete jetri da ostane zdrava. Dijeta za jetru sa sedmodnevnim jelovnikom je idealna za osobe s bolešću jetre kako bi ublažili simptome i vratili jetru u zdravo stanje. Ova dijeta za jetru nudi promjenu prehrane na hranu prilagođenu jetri, kao i pijenje puno vode koja će pomoći u detoksikaciji jetre. Izbjegavanje bilo kakve prerađene hrane tijekom tog vremena je neophodno. Dijeta za jetru preporuča potpuno prirodne proizvode koji su izrasli u zemlji jer su najzdravija vrsta prehrane, posebno za osobe s lošim zdravljem jetre. Hrana koja sadrži omega-3 masne kiseline znatno će smanjiti nakupljanje masnoće. Bez obzira da li je dijeta za jetru uključena u vašu prehranu ili ne evo nekoliko najboljih namirnica za ljude s bolešću jetre. Avokado; Cikla; Brokula; Grejp; Lisnato povrće; Kurkuma; Zeleni čaj; Divlji losos; Slatki krumpir.

U nastavku teksta predlažemo 7-dnevni plan prehrane tokom dijete za jetru koji sadrži kombinaciju različitih okusa i tekstura s raznim izvorima proteina. Plan prehrane je bez glutena i bogat hranjivim sastojcima poput omega-3 masnih kiselina.

PONEDJELJAK

Doručak: Granola barovi s kikirikijevim maslacem

Ručak: Talijanska pileća salata

Večera: Sporo kuhano janjeće varivo u tjestenini Pappardelle

UTORAK

Doručak: Detox juha od povrća

Ručak: Ostaci talijanske salate od piletine

Večera: Tikvice na žaru s limunom, peršinom i tofu na žaru sa začinima

SRIJEDA

Doručak: Granola barovi s kikirikijevim maslacem

Ručak: Detoksirana juha od pečene bundeve

Večera: Detox Cleanse salata i ostaci tofua od začina utrljanih na žaru

ČETVRTAK

Doručak: kolač od jabučne pite i zobenih pahuljica

Ručak: Detoksirana juha od pečene bundeve i ostaci limuna, peršin i tikvice na žaru

Večera: Talijanska pileća salata

PETAK

Doručak: Detox juha od povrća

Ručak: Ostaci talijanske salate od piletine

Večera: Tofu na žaru i kolač od jabučne pite i zobenih pahuljica

SUBOTA

Doručak: Granola barovi s kikirikijevim maslacem

Ručak: Detox juha od pečene bundeve i mesne okruglice od pestoa

Večera: Talijanska salata od piletine i maslac od kikirikija

NEDJELJA

Doručak: Preostala Detox juha od pečene bundeve

Ručak: Preostale mesne okruglice Pesto i Detox salata za čišćenje

Večera: Sporo kuhano janjeće varivo u tjestenini Pappardelle

Keto Black - Vaša keto dijeta

Ubrzava proces sagorijevanja masti

  • Ubrzava gubitak kilograma bez smanjenja mišićne mase
  • Potiče pojačano sagorijevanje masti
  • Nadoknađuje zalihe glikogena, pomažući izgradnji mišića
  • Smanjuje glad, smanjuje želju za bezvrijednom hranom i slatkišima

 

Free Shipping

Provjeren proizvod za skidanje kila

Pomoći ćemo vam da izgubite željene kilograme u kratkom roku na zdrav i siguran način. Recite zbogom kilama koje se više nikada neće vratiti. Vratite kvalitetu i samopouzdanje u svoj život, budite primjer drugima. Već nakon nekoliko dana primjetit ćete kako se vaš trbuh smanjio, a vi ćete se osječati puno bolje.

Recenzije

Što kažu zadovoljni korisnici?

"Proizvod mi je dodatno olakšao u borbi s kilama. Odlučila sam se na kombinaciju treninga i preparata bez neke pretjerane dijete. Rezultati su bili vidljivi već u drugom tjednu. Do sada sam skinula 16 kila."

Marijana L.

Zagreb

"Cijeli život vodim borbu s kilama i tek sam sada u 46. godini otkrio proizvod koji me napokon učinio sretnim i zadovoljnim. Nakon izgubljenih 23 kilograma više se ne sramim svoga tijela."

Kristijan M.

Novi Vinodolski

"Nakon poroda počela sam se debljati što me dovelo do depresije. Pokušala sam s raznim dijetama i onda sam od kolegice čula za vaš proizvod. Nisam imala što za izgubiti, narudžba je brzo stiga a kile su se samo topile. Danas osjećam kako sam opet privlačna svome mužu."

Dina P.

Pokupsko