Brži - jači - mršaviji - zdraviji

Skidanje kila uz provjeren i siguran proizvod

diet drops

Keto Black - Vaša keto dijeta

Ubrzava proces sagorijevanja masti

  • Ubrzava gubitak kilograma bez smanjenja mišićne mase
  • Potiče pojačano sagorijevanje masti
  • Nadoknađuje zalihe glikogena, pomažući izgradnji mišića
  • Smanjuje glad, smanjuje želju za bezvrijednom hranom i slatkišima

 

 

 

Dijeta sa voćem i povrćem

Dijeta sa voćem i povrćem

Što je dijeta sa voćem i povrćem?

Svatko od nas ima svoje nesigurnosti vezano uz tijelo, te rijetko tko je posve zadovoljan samim sa sobom. Uvijek postoji taj jedan dio na tijelu s kojim niste sretni te biste ga htjeli promijeniti na bolje. Vjerojatno ste pokušali razne dijete koje su obećavale brda i doline, no jednostavno nije funkcioniralo, ili je funkciniralo samo kratkoročno. Postoje mnoge dijete koje nisu efikasne i ne daju kvalitetne, dugotrajne rezultate. No, postoji jedna dijeta koja je veoma jednostavna te će vam dati one rezultate koje očekujete te se mkod ove dijete ne morate bojati jo-jo efekta kao kod drugih. Naime, riječ je o dijeta sa voćem i povrćem. Kao što vam i samo njeno ime otkriva, radi se o dijeti koja se isključivo bazira na voću i povrću, te se ova dijeta prakticira do maksimalno tjedan dana. Veoma je jednostavna i efikasna, o više o dijeta sa voćem i povrćem ćemo vam reći u nastavku ovoga članka.

Kako funkcionira dijeta sa voćem i povrćem?

Dijeta sa voćem i povrćem funckionira na principu da konzumirate isključivo voće i povrće u kratko određenom vremenskom roku. Iako mnogi misle da nema ničeg lošeg u tome da samo jedete svježe voće i povrće duži period, može ostaviti određene posljedice na osobe. Nagli prelazak na ovakvu vrstu dijete će, naravno, biti veliki šok za mnoge ljude i njihov organizam koji nisu dosada nikada isprobali ovakav način prehrane, stoga je veoma bitno da budete oprezni kod izbora ove dijete. Preporuča se da pokušate na par dana dana jesti prema planu prehrane za dijeta sa voćem i povrćem kako bsite vidjeli kako vaše tijelo reagira, i ako primjetite negativne reakcije, odmah prekinite. Razlog zbog čega ne biste smjeli dugo prakticirati ovu vrstu dijete je zbog toga što dugi period bez proteina vaše će tijelo početi vuči proteine iz vaših mišića, što znači da ćete početi gubiti mišićnu masu. Ujedno, bez proteina može doći do usporavanja metabolizma i posljedično biste mogli kasnije se lakše udebljati. Zbog toga je veoma bitno da budete oprezni s ovom dijetom. No, s druge strane ova dijeta je dobar način da pročistite vaše tijelo od toksina i loših stvari, te se riješite pokojeg kilograma.

Kako izgleda dijeta sa voćem i povrćem?

Kao što i sam naziv vam govori, plan prehrane dijeta sa voćem i povrćem se uglavnom bazira samo na voću i povrću. Kod odabira koje ćete voće i povrće jesti, bitno je sagledati koja namirnica je bogata vlaknima, proteinima i ugljikohidratima. Pošto se iz ove dijete isključuje mnoge skupine namirnica, bitno je da te namirnice pronađemo zamjenu u voću i povrću. Primjerice, voće poput šljiva i jabuka su bogate vlaknima, dok povrće poput soje i slanutka je bogato proteinima. Postoje vam mnogi recepti koji će vam dati ideju kako možete si napraviti neko jelo samo sa voćem i povrćem, stoga napravite malo istraživanje te ćete si moći pronaći kako da si isplanirate svoje dnevne obroke. Dijeta sa voćem i povrćem je dobra kako da si napravite dobar detox tijela, posebice nakon stresnog perioda ili pak perioda blagdana, a uz adekvatmnu tjelovježbu moći ćete si osigurati dobre rezultate nakon već samo tjedan dana dijete.

Keto Black - Vaša keto dijeta

Ubrzava proces sagorijevanja masti

  • Ubrzava gubitak kilograma bez smanjenja mišićne mase
  • Potiče pojačano sagorijevanje masti
  • Nadoknađuje zalihe glikogena, pomažući izgradnji mišića
  • Smanjuje glad, smanjuje želju za bezvrijednom hranom i slatkišima

 

Free Shipping

Provjeren proizvod za skidanje kila

Pomoći ćemo vam da izgubite željene kilograme u kratkom roku na zdrav i siguran način. Recite zbogom kilama koje se više nikada neće vratiti. Vratite kvalitetu i samopouzdanje u svoj život, budite primjer drugima. Već nakon nekoliko dana primjetit ćete kako se vaš trbuh smanjio, a vi ćete se osječati puno bolje.

Recenzije

Što kažu zadovoljni korisnici?

"Proizvod mi je dodatno olakšao u borbi s kilama. Odlučila sam se na kombinaciju treninga i preparata bez neke pretjerane dijete. Rezultati su bili vidljivi već u drugom tjednu. Do sada sam skinula 16 kila."

Marijana L.

Zagreb

"Cijeli život vodim borbu s kilama i tek sam sada u 46. godini otkrio proizvod koji me napokon učinio sretnim i zadovoljnim. Nakon izgubljenih 23 kilograma više se ne sramim svoga tijela."

Kristijan M.

Novi Vinodolski

"Nakon poroda počela sam se debljati što me dovelo do depresije. Pokušala sam s raznim dijetama i onda sam od kolegice čula za vaš proizvod. Nisam imala što za izgubiti, narudžba je brzo stiga a kile su se samo topile. Danas osjećam kako sam opet privlačna svome mužu."

Dina P.

Pokupsko