Brži - jači - mršaviji - zdraviji

Skidanje kila uz provjeren i siguran proizvod

diet drops

Keto Black - Vaša keto dijeta

Ubrzava proces sagorijevanja masti

  • Ubrzava gubitak kilograma bez smanjenja mišićne mase
  • Potiče pojačano sagorijevanje masti
  • Nadoknađuje zalihe glikogena, pomažući izgradnji mišića
  • Smanjuje glad, smanjuje želju za bezvrijednom hranom i slatkišima

 

 

 

Dijeta bez kruha

Dijeta bez kruha

Dijeta bez kruha – gubite na tjelesnoj težini uz pravilnu prehranu

Kad je u pitanju gubitak tjelesne težine, dijeta bez kruha može vrlo dobro utjecati na Vaš progres. Kruh je namirnica vrlo bogata škrobom – kompleksnim šećerom koji našem tijelu daje energiju. Ipak, danas je kruh također pun aditiva koji napuhuju organizam, a konzumacija škroba u većim količinama vrlo brzo rezultita pretilošću. Dijeta bez kruha nalaže zapravo dijetu uz smanjen unos ugljikohidrata. Ako izbacujete kruh iz svoje prehrane, smanjite također unos krumpira i riže, druge dvije namirnice vrlo bogate škrobom. Prehrana s manjim unosom ugljikohidrata može biti izazovna. Tek kad prvi put uđete u ovakvu priču saznat ćete koliko namirnica sadrži ugljikohidrate. Ipak, bitno je razlikovati loše od benevolentnih ugljikohidrata.

Dijeta bez kruha – tjelovježba kao katalizator promjena

Povrće je namirnica koja uvijek sadrži ugljikohidrate, no ti ugljikohidrati lako se razlažu u našem organizmu za razliku od škroba. Izgubiti na tjelesnoj težini najbolje ćete postići jedući takve ugljikohidrate. Upravo zato se u svim dijetama spominju salate. Salate se mogu jesti u većim kolićina koje će zadovoljiti Vaš želudac i Vašu potrebu za konzumacijom hrane, a ustvari ste vrlo malo kalorija unjeli. Dijeta bez kruha sigurno nalaže obroke koji su salata. Kod pripreme salata ubacite kuhanu piletinu ili tunjevinu za proteinski dodatak kako bi Vaš obrok bio raznovrstan. Tjelovježba će Vašem organizmu dati poticaje da troši višak energije brzo i efikasno. Uz metabolizam koji troši energiju na dnevnoj bazi, tjelovježba će biti dodatak faktor trošenja energije i tada ćete vrlo lako postići kalorijski deficit.

Dijeta bez kruha – kako se ostaviti kruha?

Kalorijski deficit znači da ste u zadanom danu više kalorija potrošili nego unjeli. DIjeta bez kruha značajno će smanjiti unos energije u Vašem danu, a tjelovježba će učiniti tu amplitudu još većom. Osim što ćete gubiti na Vašoj masi, tjelovježba će Vas učiniti zdravijima i u drugim pogledima: Vaše tijelo bit će gipkije, jače, čvršće, spremnije za fizičke izazove i generalno – zdravije.

Kruh je vrlo važna namirnica u svačijoj prehrani. Većina nas jede kruh za doručak, uz ručak i za večeru. Zamjena za kruh može biti i kruh koji sadrži manje škroba. Postoji kruh koji u svom sastavu ima više zdravijih ugljikohidrata, a ako pripremate doma kruh, možete pažljivo ga spremiti da odgovara Vašoj dijeti. Ukoliko Vaša dijeta bez kruha ne fukcionira jer morate jesti kruh ujutro jer ne znate što bi drugo, preporučujemo jednostavak obrok sa žitaricama i jogurtom. Ovaj obrok dat će Vašem tijelu sve potrebno da izdrži dan, a kao bonus nećete unositi puno škroba u Vaš organizam. Kad je u pitanju dijeta bez kruha, znajte da se ugljikohidrata ne možete riješiti kompletno, odnosno da ih uopće ne konzumirate, već možete samo to smanjiti u većoj ili manjoj mjeri. Dakle, na kalorijsko-deficitarnoj dijeti možete čak i jesti kruh, ali naravno reducirajte to na 1-2 puta tjedno i neka kruh u pitanju bude spravljen doma ili neka bude zdraviji kruh sa cijelim zrnom, bez aditiva.

Dijeta bez kruha – plan prehrane i savjeti

Dijeta bez kruha temelji se na prehrani s malo ugljikohidrata, masti i bjelančevina. Današnja tipična prehrana s puno ugljikohidrata, s malo masnoća, strana je našoj vrsti, pa bismo trebali razmotriti prehranu koja stvarno djeluje na temelju naše evolucije.

Plan prehrane dijeta bez kruha ograničava ugljikohidrate, od kojih dnevno ne treba unositi više od 72g (ili 6 krušnih jedinica, od kojih svaka sadrži 12g ugljikohidrata), otuda i naziv -Dijeta bez kruha. Primjer jedne krušne jedinice sastoji se od:

• Pola šalice suhe tjestenine

• Jedna kriška kruha

• Pola grejpa

• 225 ml mlijeka ili jogurta

• 225ml piva

Hrana u programu plana dijeta bez kruha je ograničena na prehranu koja uključuje većinu koja sadrži ugljikohidrate (kruh, peciva, žitarice, tjestenina, krumpir), kao i slatko voće, suho voće i zaslađenu hranu bilo koje vrste (jogurt, pića, deserti ili slatkiši).

Uz program dijeta bez kruha možete jesti svu proteinsku hranu, sir, povrće bez škroba i zdrave masti koje želite iz različitih biljnih i životinjskih izvora, zajedno s umjerenim količinama orašastih plodova, jogurta i punomasnog mlijeka. Kao i ostali dijetni savjeti, Plan prehrane sugerira da se i proteinska hrana (meso, perad i riba) prži, peče na roštilju ili kuha na pari.

Plan prehrane umjereno je niska razina ugljikohidrata, a ne izuzetno niska razina ugljikohidrata. Ograničavanjem ugljikohidrata na manje od 72 g dnevno, možete slijediti ovaj program bez ozbiljnih ograničenja na zdravu hranu poput voća i mliječnih proizvoda, a obje su dozvoljene u ograničenim količinama. Dakle, ova se dijeta zapravo ne odnosi na uklanjanje ugljikohidrata ili kruha, već na ograničavanje unosa i pronalaženje alternativa koje će predstavljati osnovu vaših obroka. Dijeta promiče zdrav gubitak kilograma jer smanjujete kalorije, ali i dalje konzumirate razne ugljikohidrate.

Plan prehrane ove dijete s malo ugljikohidrata može pomoći ili izliječiti dijabetes, gastrointestinalne poremećaje, kardiovaskularne bolesti, pa čak i rak. Dijeta ne prihvata da zasićene masnoće doprinose povećanju razine kolesterola ili LDL u krvi. Zapravo potiču na konzumaciju hrane bogate zasićenim mastima, poput sira, krem ​​sira, kiselog vrhnja i punomasnog mlijeka. Budući da postoji ogromna količina dokaza da je ograničavanje zasićenih masnoća važno za prevenciju ovih kroničnih bolesti, ovo je glavna mana u prehrani.

Primjer jednog dana:

Doručak

• Kajgana sa integralnim kruhom (bez namaza)

• Čaša soka od naranče

Ručak

• Pileća prsa na žaru s kuhanim svježim ili smrznutim graškom

• Velika zelena salata s preljevom od maslinovog ulja i octa

Večera

• Odrezak tune na žaru

• Zeleni grah na pari i smeđa riža na pari

Međuobrok

• Obični jogurt od punomasnog mlijeka

• Orašasti plodovi

• Komad sira

• Jabuka

Keto Black - Vaša keto dijeta

Ubrzava proces sagorijevanja masti

  • Ubrzava gubitak kilograma bez smanjenja mišićne mase
  • Potiče pojačano sagorijevanje masti
  • Nadoknađuje zalihe glikogena, pomažući izgradnji mišića
  • Smanjuje glad, smanjuje želju za bezvrijednom hranom i slatkišima

 

Free Shipping

Provjeren proizvod za skidanje kila

Pomoći ćemo vam da izgubite željene kilograme u kratkom roku na zdrav i siguran način. Recite zbogom kilama koje se više nikada neće vratiti. Vratite kvalitetu i samopouzdanje u svoj život, budite primjer drugima. Već nakon nekoliko dana primjetit ćete kako se vaš trbuh smanjio, a vi ćete se osječati puno bolje.

Recenzije

Što kažu zadovoljni korisnici?

"Proizvod mi je dodatno olakšao u borbi s kilama. Odlučila sam se na kombinaciju treninga i preparata bez neke pretjerane dijete. Rezultati su bili vidljivi već u drugom tjednu. Do sada sam skinula 16 kila."

Marijana L.

Zagreb

"Cijeli život vodim borbu s kilama i tek sam sada u 46. godini otkrio proizvod koji me napokon učinio sretnim i zadovoljnim. Nakon izgubljenih 23 kilograma više se ne sramim svoga tijela."

Kristijan M.

Novi Vinodolski

"Nakon poroda počela sam se debljati što me dovelo do depresije. Pokušala sam s raznim dijetama i onda sam od kolegice čula za vaš proizvod. Nisam imala što za izgubiti, narudžba je brzo stiga a kile su se samo topile. Danas osjećam kako sam opet privlačna svome mužu."

Dina P.

Pokupsko