Brži - jači - mršaviji - zdraviji

Skidanje kila uz provjeren i siguran proizvod

Dijeta bez kruha

Dijeta bez kruha

Kad je u pitanju gubitak tjelesne težine, dijeta bez kruha može vrlo dobro utjecati na Vaš progres. Kruh je namirnica vrlo bogata škrobom – kompleksnim šećerom koji našem tijelu daje energiju. Ipak, danas je kruh također pun aditiva koji napuhuju organizam, a konzumacija škroba u većim količinama vrlo brzo rezultita pretilošću. Dijeta bez kruha nalaže zapravo dijetu uz smanjen unos ugljikohidrata. Ako izbacujete kruh iz svoje prehrane, smanjite također unos krumpira i riže, druge dvije namirnice vrlo bogate škrobom.

Dijeta bez kruha – gubite na tjelesnoj težini uz pravilnu prehranu

Prehrana s manjim unosom ugljikohidrata može biti izazovna. Tek kad prvi put uđete u ovakvu priču saznat ćete koliko namirnica sadrži ugljikohidrate. Ipak, bitno je razlikovati loše od benevolentnih ugljikohidrata. Povrće je namirnica koja uvijek sadrži ugljikohidrate, no ti ugljikohidrati lako se razlažu u našem organizmu za razliku od škroba. Izgubiti na tjelesnoj težini najbolje ćete postići jedući takve ugljikohidrate. Upravo zato se u svim dijetama spominju salate. Salate se mogu jesti u većim kolićina koje će zadovoljiti Vaš želudac i Vašu potrebu za konzumacijom hrane, a ustvari ste vrlo malo kalorija unjeli. Dijeta bez kruha sigurno nalaže obroke koji su salata. Kod pripreme salata ubacite kuhanu piletinu ili tunjevinu za proteinski dodatak kako bi Vaš obrok bio raznovrstan.

Dijeta bez kruha – tjelovježba kao katalizator promjena

Tjelovježba će Vašem organizmu dati poticaje da troši višak energije brzo i efikasno. Uz metabolizam koji troši energiju na dnevnoj bazi, tjelovježba će biti dodatak faktor trošenja energije i tada ćete vrlo lako postići kalorijski deficit. Kalorijski deficit znači da ste u zadanom danu više kalorija potrošili nego unjeli. DIjeta bez kruha značajno će smanjiti unos energije u Vašem danu, a tjelovježba će učiniti tu amplitudu još većom. Osim što ćete gubiti na Vašoj masi, tjelovježba će Vas učiniti zdravijima i u drugim pogledima: Vaše tijelo bit će gipkije, jače, čvršće, spremnije za fizičke izazove i generalno – zdravije.

Dijeta bez kruha – kako se ostaviti kruha?

Kruh je vrlo važna namirnica u svačijoj prehrani. Većina nas jede kruh za doručak, uz ručak i za večeru. Zamjena za kruh može biti i kruh koji sadrži manje škroba. Postoji kruh koji u svom sastavu ima više zdravijih ugljikohidrata, a ako pripremate doma kruh, možete pažljivo ga spremiti da odgovara Vašoj dijeti. Ukoliko Vaša dijeta bez kruha ne fukcionira jer morate jesti kruh ujutro jer ne znate što bi drugo, preporučujemo jednostavak obrok sa žitaricama i jogurtom. Ovaj obrok dat će Vašem tijelu sve potrebno da izdrži dan, a kao bonus nećete unositi puno škroba u Vaš organizam. Kad je u pitanju dijeta bez kruha, znajte da se ugljikohidrata ne možete riješiti kompletno, odnosno da ih uopće ne konzumirate, već možete samo to smanjiti u većoj ili manjoj mjeri. Dakle, na kalorijsko-deficitarnoj dijeti možete čak i jesti kruh, ali naravno reducirajte to na 1-2 puta tjedno i neka kruh u pitanju bude spravljen doma ili neka bude zdraviji kruh sa cijelim zrnom, bez aditiva.

Naruči proizvode odmah

DODAJ PROIZVODE

OBAVEZNO pravi broj (inače dostava neće biti moguća)

Način dostave:

IZABRALI STE OVE PROIZVODE:

  UKUPAN IZNOS NARUDŽBE:

  Free Shipping

  Provjeren proizvod za skidanje kila

  Pomoći ćemo vam da izgubite željene kilograme u kratkom roku na zdrav i siguran način. Recite zbogom kilama koje se više nikada neće vratiti. Vratite kvalitetu i samopouzdanje u svoj život, budite primjer drugima. Već nakon nekoliko dana primjetit ćete kako se vaš trbuh smanjio, a vi ćete se osječati puno bolje.

  Recenzije

  Što kažu zadovoljni korisnici?

  "Proizvod mi je dodatno olakšao u borbi s kilama. Odlučila sam se na kombinaciju treninga i preparata bez neke pretjerane dijete. Rezultati su bili vidljivi već u drugom tjednu. Do sada sam skinula 16 kila."

  Marijana L.

  Zagreb

  "Cijeli život vodim borbu s kilama i tek sam sada u 46. godini otkrio proizvod koji me napokon učinio sretnim i zadovoljnim. Nakon izgubljenih 23 kilograma više se ne sramim svoga tijela."

  Kristijan M.

  Novi Vinodolski

  "Nakon poroda počela sam se debljati što me dovelo do depresije. Pokušala sam s raznim dijetama i onda sam od kolegice čula za vaš proizvod. Nisam imala što za izgubiti, narudžba je brzo stiga a kile su se samo topile. Danas osjećam kako sam opet privlačna svome mužu."

  Dina P.

  Pokupsko