Brži - jači - mršaviji - zdraviji

Skidanje kila uz provjeren i siguran proizvod

diet drops

Keto Black - Vaša keto dijeta

Ubrzava proces sagorijevanja masti

  • Ubrzava gubitak kilograma bez smanjenja mišićne mase
  • Potiče pojačano sagorijevanje masti
  • Nadoknađuje zalihe glikogena, pomažući izgradnji mišića
  • Smanjuje glad, smanjuje želju za bezvrijednom hranom i slatkišima

 

 

 

Dijeta 9 kg za 9 dana

Dijeta 9 kg za 9 dana

Dijeta 9 kg za 9 dana pomoći će Vam pripremiti se za ljeto!

Često danas slušamo o različitim dijetama koje će nas nabrzaka dovesti u red kako bismo bili spremni za ljeto. Premda je moguće izgubiti 9 kg u 9 dana, danas se više propagiraju kvalitetniji i dugoročniji planovi. Dijeta 9 kg za 9 dana sastoji se od velikog kalorijskog deficita i posebnih namirnica koje Vam trebaju dati svu potrebnu energiju za jedan dan, ali isto tako topiti višak kilograma u najkraćem mogućem roku. Takve dijete mogu biti narančine, kupus dijete te UN dijete. Dijeta 9 kg za 9 dana kod nas se odnosi na malo kvalitetniji oblik mršavljenja u kojem rezultat možda neće biti tako ekstreman, no svejedno će Vas dovesti u bolje fizičko stanje, a samim time i zdravstveno. Dijete koje u roku 7-10 dana obećavaju velike gubitke kilograma, rijetko spominju da je takve kile i lako vratiti. Isprobajte manje ekstremne oblike dijeta i izgubite 4 kg u 9 dana koje nećete vratiti.

Dijeta 9 kg za 9 dana kroz kalorijski deficit i prehranu!

Dijeta 9 kg za 9 dana započinje se sa zdravim obrokom ujutro, a u tom obroku fokusirajte se na proteinske izvore poput jaja te uz to pojedite uvijek svježeg povrća. Povrće je uvijek dobar dodatak u svakoj dijeti – radi se o namirnicama koje su izrazito niskokalorične, a upotpunit će naše obroke i dati okus našim jelima. Od povrća ćemo se zasititi premda time nećemo nikad unijeti veliki broj kalorija. Kad su u pitanju svi obroci, dijeta 9 kg za 9 dana sastoji se od proiteina, ugljikohidrata i masti. Da dobro ste čuli. To što ste na dijeti ne mora značiti da ne smijete pojesti ni jedan ugljikohidrat. Premda su glavni odgovorni za debljanje, ugljikohidrati su isto tako glavni izvor energije za nas. Umjesto da se izgladnjujete i time umarate svoje tijelo i stavljate ga pod šok, trudite se smanjiti unos visokalorične hrane, ali nemojte zaboraviti da je neki minimum u danu sasvim normalan.

Dijeta 9 kg za 9 dana uz tjelovježbu!

Tjelovježba je katalizator promjene stoga nemojte nikako zaboraviti na trening i tjelovježbu ukoliko Vam je plan smršavjeti. Kroz tjelovježbu Vaše tijelo potroši velike količine energije koja se kasnije mora nadomjestiti. Ukoliko jedete tako da ste u kalorijskom deficitu (što znači da više u danu potrošite nego što unesete kroz hranu), onda će Vam tjelovježba osloboditi prostor za jelo te ubrzati gubitak kilograma. Mnogi se brinu da će ih tjelovježba previše ojačati ili proširiti. Žene su specifično zabrinutije po tom pitanju, no svaka koja isproba zdravo mršavjeti kroz pravilnu prehranu i trening, brzo shvati da je to kriva pretpostavka. Ukoliko je u pitanju teretana kao oblik treninga, morate znati da s izgradnjom mišićne mase se najbrže i “najljepše” gube masne naslage. Dijeta 9 kg za 9 dana uključuje zdravu i pravilnu prehranu. Dijeta 9 kg za 9 dana nije ona od koje treba odustati nakon 9 dana. Potrudite se održavati zdrave navike kroz čitav život.

Keto Black - Vaša keto dijeta

Ubrzava proces sagorijevanja masti

  • Ubrzava gubitak kilograma bez smanjenja mišićne mase
  • Potiče pojačano sagorijevanje masti
  • Nadoknađuje zalihe glikogena, pomažući izgradnji mišića
  • Smanjuje glad, smanjuje želju za bezvrijednom hranom i slatkišima

 

Free Shipping

Provjeren proizvod za skidanje kila

Pomoći ćemo vam da izgubite željene kilograme u kratkom roku na zdrav i siguran način. Recite zbogom kilama koje se više nikada neće vratiti. Vratite kvalitetu i samopouzdanje u svoj život, budite primjer drugima. Već nakon nekoliko dana primjetit ćete kako se vaš trbuh smanjio, a vi ćete se osječati puno bolje.

Recenzije

Što kažu zadovoljni korisnici?

"Proizvod mi je dodatno olakšao u borbi s kilama. Odlučila sam se na kombinaciju treninga i preparata bez neke pretjerane dijete. Rezultati su bili vidljivi već u drugom tjednu. Do sada sam skinula 16 kila."

Marijana L.

Zagreb

"Cijeli život vodim borbu s kilama i tek sam sada u 46. godini otkrio proizvod koji me napokon učinio sretnim i zadovoljnim. Nakon izgubljenih 23 kilograma više se ne sramim svoga tijela."

Kristijan M.

Novi Vinodolski

"Nakon poroda počela sam se debljati što me dovelo do depresije. Pokušala sam s raznim dijetama i onda sam od kolegice čula za vaš proizvod. Nisam imala što za izgubiti, narudžba je brzo stiga a kile su se samo topile. Danas osjećam kako sam opet privlačna svome mužu."

Dina P.

Pokupsko