Brži - jači - mršaviji - zdraviji

Skidanje kila uz provjeren i siguran proizvod

Dijeta 8 sati

Dijeta 8 sati

Brza, povremena i privremena dijeta – dijeta 8 sati

Osmosatna dijeta je najjednostavnija dijeta na svijetu jer nema zabranjenih namirnica, vaganja kalorija i sve se u ovoj dijeti svodi na tajming; 8 sati jedeš, 16 sati ne jedeš. Uz to za razliku od dugih iscrpljujućih dijeta, ova izgleda skoro zabavno. Ne morate stalno i dugo biti na dijeti, dovoljno ju je provoditi tri dana da dobijete prve rezultate. Dijeta osam sati je takva da je moežete prekinuti kad želite i vratiti joj se kada želite, možete je provoditi povremeno i privremeno, prema vašim vlastitim potrebama i željama. Recimo, pozvani ste na svadbu i želite izgledati fit, dijeta 8 sati je idealna dijeta da se na brzinu dovedete u formu, zar je onda čudno što je tako popularna.

Sve namirnice su dopuštene – dijeta 8 sati

Želite smršavjeti, ali niste spremni gladovati- Za vas je idealna dijeta 8 sati. Iako su sve namirnice dopuštene, ne pretjerujte s količinama, a svi napitci koje konzumirate tijekom ove dijete neka budu nezaslađeni. Predloženi tajming: Rano jutro kava ili zeleni čaj (nezaslađeni), kasni doručak (oko 10) po želji, užina (dva sata od doručka) integralni keks, ručak (dva sata posle užine) po želji, užina (dva sata posle ručka) neko voće, večera: (dva sata posle užine) po želji. Bitni su kasni doručak i rana večera, 3 sata prije odlaska na spavanje. Ako ste prije spavanja gladni, popijte čašu vode. Prehrana neka bude raznovrsna i uravnotežena, dijeta 8 sati dopušta sve, ali to ne znači da je i prejedanje dopušteno.

Dijeta koja nije obvezna svaki dan – dijeta 8 sati

U početku vam može biti teško pridržavati se zadane satnice, ali izdržite prva tri dana pa možete napraviti pauzu. Dijeta 8 sati je idealna baš zato što ju možete prekidati bez većih šteta dok vam se organizam ne privikne na novu satnicu vaših prehrambenih navika. U drugoj rundi ćete izdržati 6 dana, a sedmi dan se opustite i nagradite. Slijedeća runda će opet biti produžena za još barem tri dana. I ne morate stalno biti na dijeti. Kada dosegnete željenu kilažu možete se vratiti malo ležernijem rasporedu dnevnih obroka, a možda otkrijete da vaše tijelo signalizira kad ste gladni i da više ne jedete po starim navikama. Dijeta 8 sati reprogramira vaš metabolizam i probavu.

Važno je vježbati – dijeta 8 sati

Od presudne važnosti za uspjeh dijete 8 sati je i redovno vježbanje, koje pomaže sagorjevanju masti u tijelu i ubrzava učinke dijete. Izbor preporučenih načina vježbanja  je ogroman, može to yoga, ples, fitness, trčanje, neki od aktivnih sportova, hodanje, biciklizam, teretana, rolanje, klizanje, preskakanje konopca, aerobik i mnogi drugi. Koristite stepenice umjesto lifta. Hodajte, pješice s posla i na posao. Navike redovnog vježbanja će vam pomoći da i nakon dijete lakše održavate dosegnutu kilažu. Autori ove dijete preporučuju samo 8 minuta vježbanja dnevno i nije to zbog toga da sve bude u znaku broja 8, to je preporuka da na vježbanje uz dijetu 8 sati odvojite minimalno 8 minuta.

Naruči proizvode odmah

DODAJ PROIZVODE

OBAVEZNO pravi broj (inače dostava neće biti moguća)

Način dostave:

IZABRALI STE OVE PROIZVODE:

  UKUPAN IZNOS NARUDŽBE:

  Free Shipping

  Provjeren proizvod za skidanje kila

  Pomoći ćemo vam da izgubite željene kilograme u kratkom roku na zdrav i siguran način. Recite zbogom kilama koje se više nikada neće vratiti. Vratite kvalitetu i samopouzdanje u svoj život, budite primjer drugima. Već nakon nekoliko dana primjetit ćete kako se vaš trbuh smanjio, a vi ćete se osječati puno bolje.

  Recenzije

  Što kažu zadovoljni korisnici?

  "Proizvod mi je dodatno olakšao u borbi s kilama. Odlučila sam se na kombinaciju treninga i preparata bez neke pretjerane dijete. Rezultati su bili vidljivi već u drugom tjednu. Do sada sam skinula 16 kila."

  Marijana L.

  Zagreb

  "Cijeli život vodim borbu s kilama i tek sam sada u 46. godini otkrio proizvod koji me napokon učinio sretnim i zadovoljnim. Nakon izgubljenih 23 kilograma više se ne sramim svoga tijela."

  Kristijan M.

  Novi Vinodolski

  "Nakon poroda počela sam se debljati što me dovelo do depresije. Pokušala sam s raznim dijetama i onda sam od kolegice čula za vaš proizvod. Nisam imala što za izgubiti, narudžba je brzo stiga a kile su se samo topile. Danas osjećam kako sam opet privlačna svome mužu."

  Dina P.

  Pokupsko