Brži - jači - mršaviji - zdraviji

Skidanje kila uz provjeren i siguran proizvod

diet drops

Keto Black - Vaša keto dijeta

Ubrzava proces sagorijevanja masti

  • Ubrzava gubitak kilograma bez smanjenja mišićne mase
  • Potiče pojačano sagorijevanje masti
  • Nadoknađuje zalihe glikogena, pomažući izgradnji mišića
  • Smanjuje glad, smanjuje želju za bezvrijednom hranom i slatkišima

 

 

 

Dijeta 5 kg

Dijeta 5 kg

Dijeta 5 kg 3 osnovna koraka

Konzultirali ste se sa svojim obiteljskim liječnikom i on vam je preporučio da smršavite 5 kilograma. Ukoliko ne znate kako sigurno izgubiti 5 kilograma, odnosno kako sigurno mršavjeti, onda pročitajte ovaj tekst i saznajte sve o tome. Dijeta 5 kg bi trebala trajati oko 5 tjedana, s obzirom da sigurnim mršavljenjem možete izgubiti 1 kg tjedno.

Ovakav tempo mršavljenja se preporučuje zbog toga što osigurava najučinkovitije dugoročno upravljanje težinom. Usprkos svemu navedenom, mnogi vam planovi prehrane ostavljaju osjećaj gladi ili nezadovoljstva. Upravo zbog toga će vam dijeta 5 kg biti idealan način za zdravo i sigurno mršavljenje. Postoje tri osnovna koraka koja bi svaka osoba trebala slijediti, ukoliko želi zdravo i sigurno mršavjeti.

Ti koraci se odnose na: smanjenje unosa rafiniranih ugljikohidrata, konzumaciju proteina, masti i povrća i na vježbanje. Ukoliko slijedite navedena tri koraka, zagarantiran vam je uspjeh, tj. sigurno i zdravo mršavljenje. U nastavku teksta saznajte nešto više o navedena tri koraka.

Dijeta 5 kg i smanjeni unos rafiniranih ugljikohidrata

Kao što je već navedeno, dijeta 5 kg u sebi sadrži tri osnovna koraka, a jedan od njih se odnosi na smanjeni unosa rafiniranih ugljikohidrata. Jednom kada počnete unositi manje rafiniranih ugljikohidrata, razina vaše gladi će opadati i obično ćete na kraju pojesti manje kalorija. Uz plan prehrane s niskim udjelom rafiniranih ugljikohidrata, umjesto ugljikohidrata ćete iskoristiti uskladištene masti za energiju. Ako rafinirane ugljikohidrate zamijenite složenijim ugljikohidratima, poput cjelovitih žitarica, uz manjak kalorija, dobiti ćete i više vlakana, zbog kojih će vam se usporiti probava.

Zbog toga će vam osjećaj sitosti duže trajati. Dijeta 5 kg je znanstveno utemeljena i pojedina istraživanja ukazuju da smanjeni unos rafiniranih ugljikohidrata može smanjiti apetiti, što će posljedično dovesti do manjeg unosa kalorija. Važno je da to radite postepeno i umjereno, jer vam se može dogoditi tkzv. jo-jo efekt, odnosno izgubljeni kilogrami vam se mogu brzo vratiti, ako ne mršavite zdravo i postepeno. Za dodatne informacije konzultirajte svog obiteljskog liječnika.

Dijeta 5 kg i unos proteina, masti i povrća

Dijeta 5 kg se najviše oslanja na korak koji se odnosi na konzumaciju proteina, masti i povrća. Naime, svaki vaš obrok bi trebao sadržavati: izvor proteina, masti, povrće i malo složenih ugljikohidrata. Što se tiče proteina, unos preporučene količine proteina je ključan za očuvanje zdravlja i mišićne mase dok gubite kilograme. Evo kako odrediti koliko trebate pojesti, a da ne jedete previše.

Mnogi čimbenici određuju vaše specifične potrebe, ali općenito, prosječna osoba treba unositi proteine: 56-91 gram po kg težine za prosječnog muškarca i 46 do 75 grama po kg težine za prosječnu ženu. Dijeta 5 kg sa odgovarajućim unosom proteina može pomoći: smanjiti žudnju i opsesivne misli o hrani za 60 %, smanjiti želju za grickalicama kasno navečer za pola, može vam pomoći oko dužeg osjećaja sitosti. Od povrća konzumirajte sve i nastojte da konzumirate sezonsko povrće. Kada su masti u pitanju, nastojte što više konzumirati nezasićene masti i izbjegavajte što je više moguće zasićene masti.

Keto Black - Vaša keto dijeta

Ubrzava proces sagorijevanja masti

  • Ubrzava gubitak kilograma bez smanjenja mišićne mase
  • Potiče pojačano sagorijevanje masti
  • Nadoknađuje zalihe glikogena, pomažući izgradnji mišića
  • Smanjuje glad, smanjuje želju za bezvrijednom hranom i slatkišima

 

Free Shipping

Provjeren proizvod za skidanje kila

Pomoći ćemo vam da izgubite željene kilograme u kratkom roku na zdrav i siguran način. Recite zbogom kilama koje se više nikada neće vratiti. Vratite kvalitetu i samopouzdanje u svoj život, budite primjer drugima. Već nakon nekoliko dana primjetit ćete kako se vaš trbuh smanjio, a vi ćete se osječati puno bolje.

Recenzije

Što kažu zadovoljni korisnici?

"Proizvod mi je dodatno olakšao u borbi s kilama. Odlučila sam se na kombinaciju treninga i preparata bez neke pretjerane dijete. Rezultati su bili vidljivi već u drugom tjednu. Do sada sam skinula 16 kila."

Marijana L.

Zagreb

"Cijeli život vodim borbu s kilama i tek sam sada u 46. godini otkrio proizvod koji me napokon učinio sretnim i zadovoljnim. Nakon izgubljenih 23 kilograma više se ne sramim svoga tijela."

Kristijan M.

Novi Vinodolski

"Nakon poroda počela sam se debljati što me dovelo do depresije. Pokušala sam s raznim dijetama i onda sam od kolegice čula za vaš proizvod. Nisam imala što za izgubiti, narudžba je brzo stiga a kile su se samo topile. Danas osjećam kako sam opet privlačna svome mužu."

Dina P.

Pokupsko