Brži - jači - mršaviji - zdraviji

Skidanje kila uz provjeren i siguran proizvod

Dijeta 16 8

Dijeta 16 8

Hit dijeta – dijeta 16 8

Nema zabranjene hrane, nema brojanja kalorija,  ali je ritam hranjenja presudan za postizanje željenog rezultata. Zato je dijeta 16 8 postala hit dijeta. Nije dopušten alkohol i čajeve i sokove treba piti bez šećera. I bez prejedanja ako želite vidjeti rezultate na vagi. Ritam hranjenja: osam sati jede se više manjih, laganih obroka, a ostatak vremena posti uz vodu i nezaslađen čaj. Tako se gubi i do tri posto težine u 12 tjedana. Post detoksira (čisti) organizam, te uravnotežuje probavu i tlak. Ipak discipline mora biti, morate se pridržavati ovih par malobrojnih pravila ako želite uspjeh. Možete vi to, 12 dana nije predug period, a rezultati će vas oduševiti.

Isprekidani post – dijeta 16 8

Dijeta 16:8 hit među dijetama za mršavljenje, a koncept je jednostavan i možete ga provoditi s lakoćom, bez obzira na vaš stil života, zaposlenost ili prezaposlenost. Ritam dijete 16 8 je isprekidani post: dan traje 24 sata, a vi 8 sati smijete jesti, a 16 sati morate postiti, sva tajna je u ritmu hranjenja i posta. Svi koji su isprobali ovu dijetu kažu da nije tako teško kako se na prvi pogled čini. Zaboravite prejedanja, razne grickalice, alkohol i šećere, sve ostale namirnice su dopuštene. Bilo bi poželjno da barem 8 minuta dnevno vježbate. U onih osam sati, kad je hrana dozvoljena, savjetuju se lagani i zdravi obroci. U vrijeme kada postite smijete piti nezaslađen čaj i kavu, vodu i dijetne sokove.

Pravi izazov – dijeta 16 8

Bojite se da nećete izdržati 16 sati dnevno bez hrane? Onda je dijeta 16 8 za vas pravi izazov. Sigurno čete barem pola posta prespavati (nekima treba i više od 8 sati sna), preostale posne sate možete rasporediti rutinske stvari nakon buđenja: za spremanje i odlazak na posao te nekoliko sati prije spavanja, također popunite nekim svojim malim ritualima. Ako i dalje sumnjate da je moguće svakodnevno postiti i normalno funkcionirati, sjetite se svih ostalih radikalnih dijeta i rigoroznih pravila koja zabranjuju sve što volite jesti, brojanja kalorija i svih ostalih odricanja  koja vas naposljetku toliko izgladne da na pola puta odustajete od dijete. Dijeta 16:8 je prilagođena svakom stilu života, načinu i ritmu života..

Nema zabranjenih namirnica – dijeta 16 8

Isplanirajte si raznovrsne obroke. Voće: jabuke, banane, borovnice, naranče, breskve, kruške ili sve vrste sezonskog voća koje vam je dostupno za vrijeme trajanja dijete. Povrće: brokula, cvjetača, krastavci, lisnato povrće, rajčica ili sve vrste sezonskog povrća dok ste na dijeti 16 8. Cjelovite žitarice: kvinoja, riža, zob, ječam, heljda ili prema vašim željama i navikama. Zdrave masti: maslinovo ulje, avokado i kokosovo ulje, to su masnoće idealne za dijetu 16 8. Proteini: meso, perad, riba, mahunarke, jaja, orašasti plodovi, sjemenke ili neki popis proteinskih namirnica prema vašim željama i navikama. Napitci bez kalorija, poput vode i nezaslađenog čaja i kave, čak i tijekom posta, kontroliraju apetit, održavaju hidrataciju i čiste ten. Biti ćete mršaviji, zdraviji i ljepši.

Naruči proizvode odmah

DODAJ PROIZVODE

OBAVEZNO pravi broj (inače dostava neće biti moguća)

Način dostave:

IZABRALI STE OVE PROIZVODE:

  UKUPAN IZNOS NARUDŽBE:

  Free Shipping

  Provjeren proizvod za skidanje kila

  Pomoći ćemo vam da izgubite željene kilograme u kratkom roku na zdrav i siguran način. Recite zbogom kilama koje se više nikada neće vratiti. Vratite kvalitetu i samopouzdanje u svoj život, budite primjer drugima. Već nakon nekoliko dana primjetit ćete kako se vaš trbuh smanjio, a vi ćete se osječati puno bolje.

  Recenzije

  Što kažu zadovoljni korisnici?

  "Proizvod mi je dodatno olakšao u borbi s kilama. Odlučila sam se na kombinaciju treninga i preparata bez neke pretjerane dijete. Rezultati su bili vidljivi već u drugom tjednu. Do sada sam skinula 16 kila."

  Marijana L.

  Zagreb

  "Cijeli život vodim borbu s kilama i tek sam sada u 46. godini otkrio proizvod koji me napokon učinio sretnim i zadovoljnim. Nakon izgubljenih 23 kilograma više se ne sramim svoga tijela."

  Kristijan M.

  Novi Vinodolski

  "Nakon poroda počela sam se debljati što me dovelo do depresije. Pokušala sam s raznim dijetama i onda sam od kolegice čula za vaš proizvod. Nisam imala što za izgubiti, narudžba je brzo stiga a kile su se samo topile. Danas osjećam kako sam opet privlačna svome mužu."

  Dina P.

  Pokupsko