Brži - jači - mršaviji - zdraviji

Skidanje kila uz provjeren i siguran proizvod

diet drops

Keto Black - Vaša keto dijeta

Ubrzava proces sagorijevanja masti

  • Ubrzava gubitak kilograma bez smanjenja mišićne mase
  • Potiče pojačano sagorijevanje masti
  • Nadoknađuje zalihe glikogena, pomažući izgradnji mišića
  • Smanjuje glad, smanjuje želju za bezvrijednom hranom i slatkišima

 

 

 

Dijeta 14 dana

Dijeta 14 dana

Dijeta 14 dana i zašto je odabrati

Ako smatrate da su se vaše zdrave navike pomaknule s puta, ovaj jednostavan plan obroka s čistom prehranom može vam pomoći da se vratite prehrambenim navikama koje vam pomažu da se osjećate najbolje. Tijekom ovog 14-dnevnog plana prehrane zasit ćete se zdravom cjelovitom hranom – neke koje ćete pripremiti od nule, a druge koje možete kupiti u trgovini (pogledajte naše savjete o kupovini zdravih prehrana za pronalazak naših omiljene verzije pakirane hrane).

Obroci i grickalice iz ovog plana omogućit će vam da se osjećate energično, zadovoljno i dobro o onome što vam je na tanjuru. A s 1. 200 kalorija, ova će vam dijeta 14 dana postaviti da izgubite više od 4 kilograma tijekom 2 tjedna. Ako ste novi u načinu prehrane kao što je dijeta 14 dana, pretpostavka je jednostavna – a poštivanje plana obroka (ili jednostavno njegovo korištenje za nadahnuće) može još lakše olakšati razumijevanje o čemu se radi. Čisto jelo izvrstan je način da povećate unos hrane koja je dobra za vas (poput cjelovitih žitarica, nemasnih proteina, zdravih masnoća i puno voća i povrća), a istovremeno ograničava stvari zbog kojih se možete osjećati ne baš sjajno u velikim količinama (mislite na rafinirane ugljikohidrate, alkohol, dodane šećere i hidrogenirane masti).

Dijeta 14 dana i što jesti

Iako sva hrana može biti dio zdrave prehrane, ponekad trebate samo resetirati i usredotočiti se na to da jedete više zdrave hrane na kojoj možda štedite. S 14 dana korisnih obroka i međuobroka, ovaj jednostavan plan obroka koji se lako slijedi izvrstan je način da dobijete više one dobre za vas hrane.

Ako vam se dijeta 14 dana čini previše, započnite s našim trodnevnim početnim obrokom za čisto jelo i krenite odatle. Jednom kad usvojite ovaj plan koji nudi dijeta 14 dana, isprobajte izazov čistog hranjenja tijekom 30 dana, gdje možete planirati pojesti tone ukusne hrane čiste prehrane, poput onoga što ćete naći u ovom planu obroka.

Malo pripreme na početku tjedna uvelike olakšava ostatak tjedna. Slijedeći obrok pripremite, grčke zdjele od mesne okruglice za ručak, i bit će vam ručak u danima od 2. do 5. Spremite u nepropusnu posudu kako biste ostali svježi tijekom tjedna. Napravite dvostruku dozu preljeva od limuna i tahinija. Koristit ćete ga tijekom tjedna za ručak i večeru. Čuvajte u ovoj klasičnoj posudi za preljev od staklene salate. Kuhajte dvostruku seriju lagane smeđe riže za upotrebu tijekom cijelog tjedna. Čuvati u velikoj staklenoj posudi za pripremu obroka. Budući da večera 1. dana – salata od kelja s repom i divljom rižom – zahtijeva divlju rižu, možete odabrati da pripremite veću seriju divlje riže ili da je u receptu zamijenite smeđom rižom, tako da ne morate raditi dvije različite riže.

Dijeta 14 dana i njene nutritivne vrijednosti

Iako se pojam “čista prehrana” ponekad može osjećati negativno ili možda implicirati da je druga hrana “prljava”, to nije slučaj. Za nas “čisto jelo” znači napuniti tanjur zdravom cjelovitom hranom poput cjelovitih žitarica, voća i povrća, nemasnim proteinima, zdravim masnoćama i mahunarkama – a sve to isporučuje važne hranjive sastojke, poput vlakana, a zadržati stvari poput dodanih šećera i hidrogeniziranih masti na minimum.

Cilj je pomoći vam da se osjećate najbolje, a ponekad vam je potreban i udarac za početak kad je dijeta 14 dana u pitanju. Ako ste tek početnik u kuhanju ili se trenutno osjećate preplavljeno, ovaj plan obroka koji se lako slijedi za vas je. Usredotočeni smo na jednostavne recepte s kratkim popisima sastojaka, uključujemo obilje spajalica i ponavljamo obroke tijekom tjedna kako biste pojednostavili svoje vrijeme u kuhinji.

Ako slijedite ovaj plan obroka za mršavljenje na kojem se jede čisto je i dijeta 14 dana, postavili smo razinu kalorija na 1500 dnevno, što je razina na kojoj većina ljudi gubi na težini, uključujući i izmjene za 1. 200 i 2. 000 kalorija dnevno, ovisno o vašoj kaloriji potrebe.

Keto Black - Vaša keto dijeta

Ubrzava proces sagorijevanja masti

  • Ubrzava gubitak kilograma bez smanjenja mišićne mase
  • Potiče pojačano sagorijevanje masti
  • Nadoknađuje zalihe glikogena, pomažući izgradnji mišića
  • Smanjuje glad, smanjuje želju za bezvrijednom hranom i slatkišima

 

Free Shipping

Provjeren proizvod za skidanje kila

Pomoći ćemo vam da izgubite željene kilograme u kratkom roku na zdrav i siguran način. Recite zbogom kilama koje se više nikada neće vratiti. Vratite kvalitetu i samopouzdanje u svoj život, budite primjer drugima. Već nakon nekoliko dana primjetit ćete kako se vaš trbuh smanjio, a vi ćete se osječati puno bolje.

Recenzije

Što kažu zadovoljni korisnici?

"Proizvod mi je dodatno olakšao u borbi s kilama. Odlučila sam se na kombinaciju treninga i preparata bez neke pretjerane dijete. Rezultati su bili vidljivi već u drugom tjednu. Do sada sam skinula 16 kila."

Marijana L.

Zagreb

"Cijeli život vodim borbu s kilama i tek sam sada u 46. godini otkrio proizvod koji me napokon učinio sretnim i zadovoljnim. Nakon izgubljenih 23 kilograma više se ne sramim svoga tijela."

Kristijan M.

Novi Vinodolski

"Nakon poroda počela sam se debljati što me dovelo do depresije. Pokušala sam s raznim dijetama i onda sam od kolegice čula za vaš proizvod. Nisam imala što za izgubiti, narudžba je brzo stiga a kile su se samo topile. Danas osjećam kako sam opet privlačna svome mužu."

Dina P.

Pokupsko