Brži - jači - mršaviji - zdraviji

Skidanje kila uz provjeren i siguran proizvod

diet drops

Keto Black - Vaša keto dijeta

Ubrzava proces sagorijevanja masti

  • Ubrzava gubitak kilograma bez smanjenja mišićne mase
  • Potiče pojačano sagorijevanje masti
  • Nadoknađuje zalihe glikogena, pomažući izgradnji mišića
  • Smanjuje glad, smanjuje želju za bezvrijednom hranom i slatkišima

 

 

 

Detoksikacijska dijeta

Detoksikacijska dijeta

Detoksikacijska dijeta se preporučuje svima radi zdravlja i vraćanje energije, omiljena je kao najkraća i najučinkovitija dijeta. 

Detoksikacija se reklamira kao magija modernog doba. Stari Rimljani su jeli pa povraćali da bi mogli još jesti, moderni ljudi se prejedaju pa trče u teretanu da bi potrošili unesene kalorije ili idu na detoksikaciju da bi opet mogli nastavati po starom. Detoksikacijska dijeta se preporučuje svima radi zdravlja i vraćanje energije, omiljena je kao najkraća i najučinkovitija dijeta. Često se primjenjuje nakon obilnih blagdanskih prejedanja i na smjeni godišnjih doba, pa je tako popularna proljetna detoksikacija nakon teške zimske prehrane, ljetna detoksikacija kao priprema tijela za vruće ljetne dane i godišnje odmore, jesenska detoksikacija kao priprema za hladnije dane i zimska detoksikacija prije teške zimske prehrane i hladnoće. Detoksikacijska dijeta se provodi od 5 – 7 dana i čisti organizam od fitotoksina biljnog porijekla koje stvaraju osjećaj nadutosti, zootoksina od namirnica životinjskog porijekla, mikotoksina od raznih vrsta gljivica u tijelu i bakterijskih toksina koji se najočitije vide kod trovanja hranom.

Detoksikacijska dijeta, dopuštene i zabranjene namirnice i uloga pojačanog unosa tekućine, oko 3 litre vode

Ima više detoksikacijskih programa, neke detoksikacije su bazirane samo na sokovima od voća i povrća i spadaju u sirove dijete. Osobe kojima je to preradikalno trebaju znati da je u programu detoksikacije dopušteno sve svježe voće i povrće, svježa ili smrznuta riba, nikako konzervirana, nemasno meso dva puta u tjednu, jaja, mahunarke, neslani orašasti plodovi, maslinovo ulje, sve vrste neslanih sjemenki, biljni čajevi i oko tri litre vode dnevno. Detoksikacijska dijeta, dopuštene i zabranjene namirnice i uloga pojačanog unosa tekućine, oko 3 litre vode, zaboravite brzu hranu, konzerve, mlijeko i mliječne proizvode, kavu, alkohol, industrijske sokove, gazirana pića, cigarete, sol, jako masnu hranu, slatkiše i slane grickalice, sve proizvode od brašna pšenice i glutena. Na setoksikaciji dan uvijek započnite sa čašom vode natašte, smijete je blago zakiseliti limunom ili jabućnim octom i tako običnu vodu obogatiti vitaminom C i ostalim antioksidansima. Detoksikacijska dijeta, poželjno je u detoksikacijski program uključiti i probiotike, a vodu rasporedite tako da popijete čašu barem svaki sat vremena.

Detoksikacijska dijeta čisti jetru, crijeva i cijeli probavni sustav, pluća, bubrege i pomlađuje kožu

Detiksikacija je poput velikog pospremanja i čišćenja glavnih organa u tijelu, unutarnje ribanje, strganje i poliranje se postiže mudrim izborom namirnica i discipliniranim držanjem plana prehrane. Dan uvijek započnite čašom vode, ali ga čašom vode prije spavanja i završite, jer voda ispira i odnosi sve rastvorene toksine iz vašeg tijela. Detoksikacijska dijeta čisti jetru, crijeva i cijeli probavni sustav, pluća, bubrege i pomlađuje kožu, prvi dan neka vam bude voćni dan i smijete jesti sve voće osim banana. Drugi dan je povrtni dan, povrće možete konzumirati kao sirove salate ili kuhano na pari, a za večeru dodajte i jedan pečeni krompir. Treći dan kombinirajte voće i povrće osim banane i krumpira. Detoksikacijska dijeta, sada već osjećate glad, četvrti dan rasporedite osam banana i smijete dodati povrtnu juhu. Peti dan konačno meso oko 600 grama i 6 rajčica za obnovu kalija, povećajte količinu vode. Šesti dan meso i povrće, a sedmi dan smeđa riža povrće po izboru i nezaslađeni sokovi.

Keto Black - Vaša keto dijeta

Ubrzava proces sagorijevanja masti

  • Ubrzava gubitak kilograma bez smanjenja mišićne mase
  • Potiče pojačano sagorijevanje masti
  • Nadoknađuje zalihe glikogena, pomažući izgradnji mišića
  • Smanjuje glad, smanjuje želju za bezvrijednom hranom i slatkišima

 

Free Shipping

Provjeren proizvod za skidanje kila

Pomoći ćemo vam da izgubite željene kilograme u kratkom roku na zdrav i siguran način. Recite zbogom kilama koje se više nikada neće vratiti. Vratite kvalitetu i samopouzdanje u svoj život, budite primjer drugima. Već nakon nekoliko dana primjetit ćete kako se vaš trbuh smanjio, a vi ćete se osječati puno bolje.

Recenzije

Što kažu zadovoljni korisnici?

"Proizvod mi je dodatno olakšao u borbi s kilama. Odlučila sam se na kombinaciju treninga i preparata bez neke pretjerane dijete. Rezultati su bili vidljivi već u drugom tjednu. Do sada sam skinula 16 kila."

Marijana L.

Zagreb

"Cijeli život vodim borbu s kilama i tek sam sada u 46. godini otkrio proizvod koji me napokon učinio sretnim i zadovoljnim. Nakon izgubljenih 23 kilograma više se ne sramim svoga tijela."

Kristijan M.

Novi Vinodolski

"Nakon poroda počela sam se debljati što me dovelo do depresije. Pokušala sam s raznim dijetama i onda sam od kolegice čula za vaš proizvod. Nisam imala što za izgubiti, narudžba je brzo stiga a kile su se samo topile. Danas osjećam kako sam opet privlačna svome mužu."

Dina P.

Pokupsko