Brži - jači - mršaviji - zdraviji

Skidanje kila uz provjeren i siguran proizvod

diet drops

Keto Black - Vaša keto dijeta

Ubrzava proces sagorijevanja masti

  • Ubrzava gubitak kilograma bez smanjenja mišićne mase
  • Potiče pojačano sagorijevanje masti
  • Nadoknađuje zalihe glikogena, pomažući izgradnji mišića
  • Smanjuje glad, smanjuje želju za bezvrijednom hranom i slatkišima

 

 

 

Dash dijeta

Dash dijeta

Dash dijeta – uvod

Premda nismo toga svjesni iz današnje perspektiva, ljudska povijest bila je puna epidemija gladi, a neuhranjenost bila je vrlo velik izbor problema ljudi. Današnje društvo to nerazumije jer danas glad u razvijenim društvima više ne postoji. Ipak, to je još uvijek novost u relativnom pogledu na povijest ljudske vrste. Zato se danas javlja jedan drugi fenomen – laka dostupnost hrani dovela je do problema pretilosti kod mnogih. Upravo zato, razvoj modernog nutricionizma doveo je do realizacije mnogih dijeta i programa prehrane. Jedan od novijih takvih programa je Dash dijeta, nastala u SAD-u 90ih. Premda se po svojoj konstrukciji ne razlikuje puno od nekih drugih brzih, dvotjednih dijeta, Dash dijeta reklamira se kao dijeta koja nije restriktivna i ne daje osjećaj da ste na nekom teškom programu. Upravo zato postala je vrlo popularna, a lagana dostupnost namirnica navest će i Vas da isprobate ovaj trend.

što je Dash dijeta

Dash dijeta sastoji se od dvije faze. U prvoj fazi izbacujete sve namirnice bogate ugljikohidratima, a jedete proteine u izobilju. Ova pripremna faza neće se puno odraziti na gubitku kilograma, za to je zaslužna druga faza. Prva faza Dash dijete priprema Vaš organizam na promjenu. Jedite ribu, meso, jaja, a možete povremeno i grah i leću. Ključ uspjeha ova dijete jest u tome što nije restriktivna, pa iako je grah namirnica s većim udjelom ugljikohidrata, ipak se može postepeno konzumirati. Dash dijeta također ne traži od vas da jedete malo, već kvalitetno. Upravo zato, Dash dijeta lako se može ukomponirati u obiteljske obroke. Druga faza Vam dopušta dodatne namirnice poput voća, povrća i integralnih žitarica. U ovoj fazi također možete početi s fizičkim treninzima kako biste ubrzali proces mršavljenja.

Dash dijeta – dijeta za svakoga

Ova dijeta lako je dostupna svima. Namirnice koje konzumirate mogu se pronaći u lokalnim trgovinama, a također je bitno znati da se ne radi o nekim opskurnim namirnicama i egzotičnim prehrambenim proizvodima. Jaja, perad, integralne žitarice, kao i voće i povrće osnova su ove dijete. Zato se nemojte obesrabriti jer za ovu dijetu možete sve bitno nabaviti u trgovini u Vašem kvartu.

Ono što još razlikuje Dash dijetu od ostalih je to što je dobra za svakoga. Sportaši koji potroše više energije tokom dana uz male modifikacije, naročito u količini hrane, mogu prakticirati Dash dijetu. Osobe koje pate od kroničnih bolesti također se mogu upustiti u ovu dijetu. Naravno, uvijek je mudro prvo konzultirati svog liječnika! Dash dijeta neće Vam dati osjećaj da ste na striknom planu prehane, a isto tako neće remetiti ritam hranjenja u obiteljima ukoliko je jedan član na ovoj dijeti. Za više ideja o obrocima i jelovniku konzulirajte specijalizirane stranice za Dash dijetu i izgubite kilograme zdravo!

Dash dijeta – tjedni jelovnik

Dash dijeta vam može pomoći da ispunite i održite svoje zdravstvene ciljeve. Dash dijeta ili puni naziv Dijetalni pristup zaustavljanju hipertenzije je pomoć u snižavanju visokog krvnog tlaka (ili hipertenzije), što istraživanja pokazuju da Dash dijeta ima dobar učinak. No čak i ako nemate povišen krvni tlak, možda će vam dobro doći Dash dijeta jer istraživanja također pokazuju da promovira gubitak kilograma i bori se protiv dijabetesa, a lako je slijediti i hranjivo. Dash dijeta fokusira se više na ono što možete jesti, umjesto na izbacivanje hrane. Osnovna ideja je napuniti se voćem i povrćem, odabrati cjelovite žitarice umjesto rafiniranih, uključiti mliječne proizvode bogate kalcijem i jesti skromne količine nemasnog mesa i ribe. Uz ovotjedni plan obroka, olakšat ćemo vam Dash dijetu sa 7 dana zdravih i ukusnih obroka i grickalica.

1 DAN

DORUČAK: Jaja tost sa salsom: 1 kriška cjelovitog pšeničnog kruha- prepečena, 1 jaje kuhano, 1/4 žličice maslinovo ulje, prstohvat soči i papra, 2 žlice pico de gallo ili salsa, na kruh dodajte jaje, sol, papar i pico de gallo; 1 srednja banana.

UŽINA: 1 kruška, narezana prelivena cimetom

RUČAK: 1 porcija sendviča Veggie-Hummus

UŽINA: 3/4 šalice malina

VEČERA: 1 porcija lososa sa limunom, patlidžanom i rajčicom i cjelovita zrna

2 DAN

DORUČAK: Jogurt od smokve i meda – 2/3 šalice nemasnog običnog grčkog jogurta, 5 suhih smokava nasjeckanih, 2 žličice Chia sjemenke, 1 1/2 žličice meda, jogurt sa smokvama, chia sjemenkama i medom.

UŽINA: 1/2 šalice grožđa

RUČAK: Salata od bijelog graha i avokada – 2 šalice miješanog zelenila, 3/4 šalice nasjeckanog povrća- poput krastavaca i cherry rajčice, 1/3 šalice konzerviranog bijelog ispranog graha, 1/2 avokada na kockice, 2 žlice. Višenamjenski vinaigrette preljev.

UŽINA: 1 klementina

VEČERA: 1 porcija odreska od karfiole s crvenom rižom i Tzatzikijem, 1 porcija maslaca od čokolade i orašastih plodova, za uživanje nakon večere.

3 DAN

DORUČAK: 1 porcija tosta od kikiriki maslaca

UŽINA: 1 šalica malina

RUČAK: 1 porcija pite s lososom (drugu polovicu pite spremite za ručak 5. dana), 1 šalica grožđa

UŽINA: 1 srednja kruška, narezana prelivena cimetom

VEČERA: 1 porcija mediteranske piletine sa orzo salatom, 1 klementina, za uživanje nakon večere.

4 DAN

DORUČAK: jogurt s orasima i malinama, 1 šalica nemasnog običnog grčkog jogurta, 1/2 šalice malina, 5 oraha, nasjeckanih 1 žličica meda

UŽINA: 1 srednja jabuka, narezana posuta cimetom

RUČAK: 1 porcija tosta od bijelog graha i avokada, 1/2 šalice miješanog zelenila, 1/2 šalice kriški krastavca, 2 žlice ribane mrkve, 1 žlica vinaigrette

UŽINA: 1 srednja šljiva

VEČERA: 1 porcija slatkog krumpira s prelivom od humusa.

5 DAN

DORUČAK: 1 porcija tosta od kikiriki maslaca

UŽINA: 2 klementine

RUČAK: 1 porcije pite s lososom i humusom – 2 šalice miješanog zelenila, 1/4 šalice ribane mrkve, 1/2 šalice narezanog krastavca, 2 žlice vinaigrette, 1/4 šalice humusa, 1 srednja šljiva

UŽINA: 1 šalica grožđa

VEČERA: 1/2 šalice pilećeg čilija sa slatkim krumpiromm, 1/4 avokada na kockice, 1 žlica. nemasni obični grčki jogurt.

6 DAN

DORUČAK: Jogurt od smokve i meda – 2/3 šalice nemasnog običnog grčkog jogurta, 5 suhih smokava nasjeckanih, 2 žličice Chia sjemenke, 1/2 žličice meda

UŽINA: 1 šalica malina

RUČAK: Puretina i pita od kruške Melt – 1/2 velike pite od cjelovite pšenice (drugu polovicu pita spremite za užinu 7. dana), 1/2 oz. puretine s malo natrija, 1 srednja kruška narezana, 1 žlica usitnjenog sira Cheddar, 1 šalica miješanog zelenila

/Nadjenite pitu s puretinom, polovicom kriški kruške i sirom. Tostirajte u tosteru dok se sir ne počne topiti. Piti dodajte zelje neposredno prije jela. Preostale kriške kruške poslužite sa strane. /

UŽINA: 1 srednja šljiva, 4 polovice oraha

VEČERA: 1 porcija škampa od limuna i češnjaka preko Orzo salate s tikvicama, 1 klementina plus 1 porcija komadići čokolade i orašastih plodova, za uživanje nakon večere.

7 DAN

DORUČAK: Tost sa jajima i salsom – 1 kriška cjelovitog pšeničnog kruha prepečena, 1 kuhano jaje, 1/4 žličice maslinovog ulja, prstohvat soli i papra, 2 žlice pico de gallo ili salsa, 1 srednja banana

UŽINA: 1/2 pita od cjelovite pšenice, 2 žlice humusa

RUČAK: 1/2 šalice pilećeg čilija sa slatkim krumpirom

UŽINA: 1/2 šalice malina

VEČERA: 1/3 šalice tjestenine Fettuccinea s prokulicama i gljivama, 2 reda tamne čokolade, za uživanje nakon večere.

Keto Black - Vaša keto dijeta

Ubrzava proces sagorijevanja masti

  • Ubrzava gubitak kilograma bez smanjenja mišićne mase
  • Potiče pojačano sagorijevanje masti
  • Nadoknađuje zalihe glikogena, pomažući izgradnji mišića
  • Smanjuje glad, smanjuje želju za bezvrijednom hranom i slatkišima

 

Free Shipping

Provjeren proizvod za skidanje kila

Pomoći ćemo vam da izgubite željene kilograme u kratkom roku na zdrav i siguran način. Recite zbogom kilama koje se više nikada neće vratiti. Vratite kvalitetu i samopouzdanje u svoj život, budite primjer drugima. Već nakon nekoliko dana primjetit ćete kako se vaš trbuh smanjio, a vi ćete se osječati puno bolje.

Recenzije

Što kažu zadovoljni korisnici?

"Proizvod mi je dodatno olakšao u borbi s kilama. Odlučila sam se na kombinaciju treninga i preparata bez neke pretjerane dijete. Rezultati su bili vidljivi već u drugom tjednu. Do sada sam skinula 16 kila."

Marijana L.

Zagreb

"Cijeli život vodim borbu s kilama i tek sam sada u 46. godini otkrio proizvod koji me napokon učinio sretnim i zadovoljnim. Nakon izgubljenih 23 kilograma više se ne sramim svoga tijela."

Kristijan M.

Novi Vinodolski

"Nakon poroda počela sam se debljati što me dovelo do depresije. Pokušala sam s raznim dijetama i onda sam od kolegice čula za vaš proizvod. Nisam imala što za izgubiti, narudžba je brzo stiga a kile su se samo topile. Danas osjećam kako sam opet privlačna svome mužu."

Dina P.

Pokupsko