Brži - jači - mršaviji - zdraviji

Skidanje kila uz provjeren i siguran proizvod

Dash dijeta

Dash dijeta

Premda nismo toga svjesni iz današnje perspektiva, ljudska povijest bila je puna epidemija gladi, a neuhranjenost bila je vrlo velik izbor problema ljudi. Današnje društvo to nerazumije jer danas glad u razvijenim društvima više ne postoji. Ipak, to je još uvijek novost u relativnom pogledu na povijest ljudske vrste. Zato se danas javlja jedan drugi fenomen – laka dostupnost hrani dovela je do problema pretilosti kod mnogih. Upravo zato, razvoj modernog nutricionizma doveo je do realizacije mnogih dijeta i programa prehrane. Jedan od novijih takvih programa je Dash dijeta, nastala u SAD-u 90ih. Premda se po svojoj konstrukciji ne razlikuje puno od nekih drugih brzih, dvotjednih dijeta, Dash dijeta reklamira se kao dijeta koja nije restriktivna i ne daje osjećaj da ste na nekom teškom programu. Upravo zato postala je vrlo popularna, a lagana dostupnost namirnica navest će i Vas da isprobate ovaj trend.

Dash dijeta – Što je Dash dijeta?

Dash dijeta sastoji se od dvije faze. U prvoj fazi izbacujete sve namirnice bogate ugljikohidratima, a jedete proteine u izobilju. Ova pripremna faza neće se puno odraziti na gubitku kilograma, za to je zaslužna druga faza. Prva faza Dash dijete priprema Vaš organizam na promjenu. Jedite ribu, meso, jaja, a možete povremeno i grah i leću. Ključ uspjeha ova dijete jest u tome što nije restriktivna, pa iako je grah namirnica s većim udjelom ugljikohidrata, ipak se može postepeno konzumirati. Dash dijeta također ne traži od vas da jedete malo, već kvalitetno. Upravo zato, Dash dijeta lako se može ukomponirati u obiteljske obroke.  Druga faza Vam dopušta dodatne namirnice poput voća, povrća i integralnih žitarica. U ovoj fazi također možete početi s fizičkim treninzima kako biste ubrzali proces mršavljenja.

Dash dijeta – dostupnost namirnica

Ova dijeta lako je dostupna svima. Namirnice koje konzumirate mogu se pronaći u lokalnim trgovinama, a također je bitno znati da se ne radi o nekim opskurnim namirnicama i egzotičnim prehrambenim proizvodima. Jaja, perad, integralne žitarice, kao i voće i povrće osnova su ove dijete. Zato se nemojte obesrabriti jer za ovu dijetu možete sve bitno nabaviti u trgovini u Vašem kvartu.

Dash dijeta – dijeta za svakoga

Ono što još razlikuje Dash dijetu od ostalih je to što je dobra za svakoga. Sportaši koji potroše više energije tokom dana uz male modifikacije, naročito u količini hrane, mogu prakticirati Dash dijetu. Osobe koje pate od kroničnih bolesti također se mogu upustiti u ovu dijetu. Naravno, uvijek je mudro prvo konzultirati svog liječnika! Dash dijeta neće Vam dati osjećaj da ste na striknom planu prehane, a isto tako neće remetiti ritam hranjenja u obiteljima ukoliko je jedan član na ovoj dijeti. Za više ideja o obrocima i jelovniku konzulirajte specijalizirane stranice za Dash dijetu i izgubite kilograme zdravo!

Naruči proizvode odmah

DODAJ PROIZVODE

OBAVEZNO pravi broj (inače dostava neće biti moguća)

Način dostave:

IZABRALI STE OVE PROIZVODE:

  UKUPAN IZNOS NARUDŽBE:

  Free Shipping

  Provjeren proizvod za skidanje kila

  Pomoći ćemo vam da izgubite željene kilograme u kratkom roku na zdrav i siguran način. Recite zbogom kilama koje se više nikada neće vratiti. Vratite kvalitetu i samopouzdanje u svoj život, budite primjer drugima. Već nakon nekoliko dana primjetit ćete kako se vaš trbuh smanjio, a vi ćete se osječati puno bolje.

  Recenzije

  Što kažu zadovoljni korisnici?

  "Proizvod mi je dodatno olakšao u borbi s kilama. Odlučila sam se na kombinaciju treninga i preparata bez neke pretjerane dijete. Rezultati su bili vidljivi već u drugom tjednu. Do sada sam skinula 16 kila."

  Marijana L.

  Zagreb

  "Cijeli život vodim borbu s kilama i tek sam sada u 46. godini otkrio proizvod koji me napokon učinio sretnim i zadovoljnim. Nakon izgubljenih 23 kilograma više se ne sramim svoga tijela."

  Kristijan M.

  Novi Vinodolski

  "Nakon poroda počela sam se debljati što me dovelo do depresije. Pokušala sam s raznim dijetama i onda sam od kolegice čula za vaš proizvod. Nisam imala što za izgubiti, narudžba je brzo stiga a kile su se samo topile. Danas osjećam kako sam opet privlačna svome mužu."

  Dina P.

  Pokupsko