Brži - jači - mršaviji - zdraviji

Skidanje kila uz provjeren i siguran proizvod

diet drops

Keto Black - Vaša keto dijeta

Ubrzava proces sagorijevanja masti

  • Ubrzava gubitak kilograma bez smanjenja mišićne mase
  • Potiče pojačano sagorijevanje masti
  • Nadoknađuje zalihe glikogena, pomažući izgradnji mišića
  • Smanjuje glad, smanjuje želju za bezvrijednom hranom i slatkišima

 

 

 

Bočni plank

Bočni plank

Bočni plank je idealna vježba za cijelo tijelo!

Jeste li počeli vježbati? Počeli ste se spremati za ljeto? Onda ste sigurno isprobali razne vježbe koje će Vam pomoći postići željeni cilj. Mnogi od nas kao svoj cilj vide ravan trbuh, lijepo izgrađen gornji dio tijela (muškarci), kao i donji dio tijela (žene). Neovisno o tome kojeg ste spola i što želite napraviti od svog tijela, naše je mišljenje da je bočni plank svakako vježba koju morate uvrstiti u svoje treninge. Bočni plank izvodi se baš kao i običan plank, no uz dodatan pokret kada se oslonimo samo na jednu ruku, dok drugu držimo ispruženu prema gore. Ovakva varijacija planka više cilja na Vaše bočne abdominalne mišiće, ali isto tako je dobar za cijeli trbuh i leđa. Plank je poznat kao vježba za koju je potrebno imati čelične živce, ali koliko je vježba naporna, toliko i nagrađuje jer njome u većoj ili manjoj mjeri zapravo vježbamo cijelo svoje tijelo.

Mogu li bočni plank zamijeniti običnim?

Ukratno, da! Možete zamijeniti bočni plank sa onim običnim ukoliko Vam više odgovara. Običan plank traži manji fokus na ravnotežu. Kod bočnog je dio našeg fokusa usmjeren na to da se držimo ravno te da ne padnemo na leđa ili trbuh. Oba planka targetiraju najviše trbuh i leđa. Kod ove vježbe vrlo je bitno znati da kada nam je trbuh slab, leđa često preuzmu dio tereta. Zato mnogi od nas osjećaju bol tokom izvođenja ove vježbe. Kod bočnog planka je takva situacija puno rjeđa i zato smatramo da je ovo odlična alternativa običnom planku. Običan plank se lakše izvodi, no ukoliko Vam se učestalo javljaju bolovi u leđima, prestanite raditi tu vježbu i slušajte svoje tijelo. Bočni plank neka Vam bude alternativa, a isto vrijedi i kod svih ostalih vježbi! Dakle, ako osjećate bolove, prestanite izvoditi vježbu. Uvijek pazite na svoje zdravlje tokom treninga. Naučite razliku između bolova od iscrpljenosti i ostalih.

Bočni plank napravite svako jutro uz par ostalih vježbi.

Ukoliko ste kao većina te nemate dovoljno vremena da pohodite teretanu pet puta tjedno, možete svoj trening obaviti ujutro prije početka dana. Jutarnji treninzi su jako dobra metoda pomoću koje ćete se spremiti na cijeli dan. Nakon treninga i odmora naše je tijelo puno energičnije, a isto vrijedi i za um. Nije bezveze nastala ona poslovica “U zdravom tijelu zdrav duh. ” Oni koji vježbaju doista imaju više energije i volje za obavljanjem poslova i zadataka. Ukoliko želite biti fokusiraniji i bolji u obavljanju svih zadataka u životu, trening Vam tu može samo pomoći. Uvrstite ovu aktivnost u svoju jutarnju rutinu, uključite i bočni plank u vježbe. Osim planka možete raditi još i čučnjeve, marince, vježbe za donji dio trbuha i vježbe za ruke (triceps dips i slično). Te vježbe ne traže od Vas rekvizite. Što se tiče planka, bočni plank ili običan plank – svejedno je. Radite onaj koji Vam više odgovara, a ukoliko imate bolove u leđima, onda se svakako odlučite za onaj bočni.

Keto Black - Vaša keto dijeta

Ubrzava proces sagorijevanja masti

  • Ubrzava gubitak kilograma bez smanjenja mišićne mase
  • Potiče pojačano sagorijevanje masti
  • Nadoknađuje zalihe glikogena, pomažući izgradnji mišića
  • Smanjuje glad, smanjuje želju za bezvrijednom hranom i slatkišima

 

Free Shipping

Provjeren proizvod za skidanje kila

Pomoći ćemo vam da izgubite željene kilograme u kratkom roku na zdrav i siguran način. Recite zbogom kilama koje se više nikada neće vratiti. Vratite kvalitetu i samopouzdanje u svoj život, budite primjer drugima. Već nakon nekoliko dana primjetit ćete kako se vaš trbuh smanjio, a vi ćete se osječati puno bolje.

Recenzije

Što kažu zadovoljni korisnici?

"Proizvod mi je dodatno olakšao u borbi s kilama. Odlučila sam se na kombinaciju treninga i preparata bez neke pretjerane dijete. Rezultati su bili vidljivi već u drugom tjednu. Do sada sam skinula 16 kila."

Marijana L.

Zagreb

"Cijeli život vodim borbu s kilama i tek sam sada u 46. godini otkrio proizvod koji me napokon učinio sretnim i zadovoljnim. Nakon izgubljenih 23 kilograma više se ne sramim svoga tijela."

Kristijan M.

Novi Vinodolski

"Nakon poroda počela sam se debljati što me dovelo do depresije. Pokušala sam s raznim dijetama i onda sam od kolegice čula za vaš proizvod. Nisam imala što za izgubiti, narudžba je brzo stiga a kile su se samo topile. Danas osjećam kako sam opet privlačna svome mužu."

Dina P.

Pokupsko