Brži - jači - mršaviji - zdraviji

Skidanje kila uz provjeren i siguran proizvod

diet drops

Keto Black - Vaša keto dijeta

Ubrzava proces sagorijevanja masti

  • Ubrzava gubitak kilograma bez smanjenja mišićne mase
  • Potiče pojačano sagorijevanje masti
  • Nadoknađuje zalihe glikogena, pomažući izgradnji mišića
  • Smanjuje glad, smanjuje želju za bezvrijednom hranom i slatkišima

 

 

 

Bicikliranje kalorije

Bicikliranje kalorije

Bicikliranje kalorije – koliko trošimo kada vozimo bicikl?

Bicikliranje je popularna aktivnost koju velika većina voli raditi. Neki bicikliraju samo kad idu van grada dok drugi bicikl koriste gotovo svakodnevno i ne mogu doći od točke A do točke B a da ne sjednu za svoje malo vozilo. Bicikliranje kalorije troši više nego hodanje te je jasno da se radi o većem naporu nego kad se šećemo. Ukoliko Vam fali malo fizičke aktivnosti, a ne želite provoditi vrijeme u teretani ili na nekom grupnom treningu, dobra polazišna točka je svakako da sjednete na svoj bicikl i odradite par krugova svakih nekoliko dana. Bicikliranje kalorije je anaerobna vježba i kalorije se brzo tope pod takvom aktivnošću. Ukoliko svaki drugi dan popodne odvozite 30 minuta bicikla, svakako postižete bolju kondiciju, a tijelo tjerate da troši dodatne kalorije koje uzmete kada jedete nešto visokokalorično. Bicikliranje je pogodno pogotovo za ljetne mjesece kada većina želi boraviti vani stoga ovo ljeto ne propustite provesti više vremena vani.

Može li bicikliranje kalorije potrošiti tako da budem u deficitu?

Naravno da može. Pitanje je koliko želite biti u kalorijskom deficitu te koliko puno biciklirate. Ukoliko sjednete na bicikl par puta tjedno po 30 minuta, već postižete neki oblik deficita osim ako ne pojedete pola frižidera. Kad je u pitanju gubljenje kila, onda je vrlo važno da postignemo deficit. Bez deficita tijelo ne gubi na masi, a brojke na vagi skaču. Bicikliranje kalorije troši, ali potrebno je da jedete zdravo i ravnomjerno kako bi ta aktivnost rezultirala Vama s manje kilograma. Mnogi misle da ako budu fizički aktivniji da će izgubiti na masi, no ustvari da bismo to postigli, prehrana ima najveću ulogu. U pitanju je jednostavan zakon o očuvanju energije stoga ako stornirate puno energije u tijelu putem prejedanja, ne možete očekivati da će Vam 30 minuta na biciklu uroditi nekom promjenom. Bicikliranje kalorije troši, ali ništa to znači ukoliko niste u deficitu. Više o gubljenju kila pišemo u nastavku.

Bicikliranje kalorije – kako postići kalorijski deficit vozeći bicikli?

Premda smatramo da je za najbrže gubljenje kila potrebno više od samog bicikla, voziti bicikl je svakako bolje od raditi ništa. Bicikliranje je anaerobna vježba u kojem ćete potrošiti višak energije i ojačati svoje mišiće nogu. Bicikliranje kalorije troši ne samo u nogama. Ukoliko Vas zanima gubljenje tjelesne mase više nego što Vas zanima bicikl, onda savjetujemo da isprobate veće oblike treninga za cijelo tijelo kako biste brže oblikovali svoje tijelo i brže gubili na masnim naslagama. Takvi trenizni su najbolji u teretani, a ono što je još tako dobro je što je to mjesto gdje rade treneri, odnosno stručne osobe koje najbolje mogu reći što je najbolje za Vas. Svatko od nas je pojedinac s posebnim planom za vježbanje, a ako želite jedan za sebe, onda je bolje potražiti savjet trenera, nego tražiti nešto online. Online može dati generičke upute koje su korisne, no ako ste ozbiljni nastojanju da izgubite kile, javite se treneru. Bicikliranje kalorije troši, ali ne tako brzo kao teretana!

Keto Black - Vaša keto dijeta

Ubrzava proces sagorijevanja masti

  • Ubrzava gubitak kilograma bez smanjenja mišićne mase
  • Potiče pojačano sagorijevanje masti
  • Nadoknađuje zalihe glikogena, pomažući izgradnji mišića
  • Smanjuje glad, smanjuje želju za bezvrijednom hranom i slatkišima

 

Free Shipping

Provjeren proizvod za skidanje kila

Pomoći ćemo vam da izgubite željene kilograme u kratkom roku na zdrav i siguran način. Recite zbogom kilama koje se više nikada neće vratiti. Vratite kvalitetu i samopouzdanje u svoj život, budite primjer drugima. Već nakon nekoliko dana primjetit ćete kako se vaš trbuh smanjio, a vi ćete se osječati puno bolje.

Recenzije

Što kažu zadovoljni korisnici?

"Proizvod mi je dodatno olakšao u borbi s kilama. Odlučila sam se na kombinaciju treninga i preparata bez neke pretjerane dijete. Rezultati su bili vidljivi već u drugom tjednu. Do sada sam skinula 16 kila."

Marijana L.

Zagreb

"Cijeli život vodim borbu s kilama i tek sam sada u 46. godini otkrio proizvod koji me napokon učinio sretnim i zadovoljnim. Nakon izgubljenih 23 kilograma više se ne sramim svoga tijela."

Kristijan M.

Novi Vinodolski

"Nakon poroda počela sam se debljati što me dovelo do depresije. Pokušala sam s raznim dijetama i onda sam od kolegice čula za vaš proizvod. Nisam imala što za izgubiti, narudžba je brzo stiga a kile su se samo topile. Danas osjećam kako sam opet privlačna svome mužu."

Dina P.

Pokupsko