Brži - jači - mršaviji - zdraviji

Skidanje kila uz provjeren i siguran proizvod

diet drops

Keto Black - Vaša keto dijeta

Ubrzava proces sagorijevanja masti

  • Ubrzava gubitak kilograma bez smanjenja mišićne mase
  • Potiče pojačano sagorijevanje masti
  • Nadoknađuje zalihe glikogena, pomažući izgradnji mišića
  • Smanjuje glad, smanjuje želju za bezvrijednom hranom i slatkišima

 

 

 

Bezglutenska hrana

Bezglutenska hrana

Gluten je posebna vrsta proteina koju pronalazimo u žitaricama poput pšenice, ječma, zobi i raži. Sam po sebi, gluten nije štetan za naš organizam i ne dovodi do nikakvih komplikacija čovjeku koji redovito jede namirnice bogate glutenom. Bezglutenska hrana se preporučuje samo pojedincima koji su intolerantni na gluten. Kod takvih ljudi, gluten može oštetiti sluznicu u našim crijevima pa tako izazvati eventualne komplikacije. Gluten i intolerancija na gluten otkrivena je tek 2008. godine pa je isto tako mudro zaključiti da još ne znamo svaku pojedinost kod celijakije, odnosno intolerancije na gluten. Kao i sa svakim drugim otkrićem, potrebno je vrijeme da bismo skupili dovoljno znanja o novim otkrićima. Bezglutenska hrana doduše ne zahtjeva velika istraživanja pa ako ste pozitivni na celijakiju lako ćete saznati što treba izbjegavati.

Bezglutenska hrana – što izbjegavam ako sam intolerantan/tna na gluten?

Kao što smo već spomenuli, pšenica, ječam, zob i raž bogati su glutenom stoga svi prehrambeni proizvodi koji sadrže ove namirnice mogli bi biti škodni za Vaš organizam. Bezglutenska hrana je sve ostalo. Izbjegavajte kruh i krušne mrvice, naravno bilokakvu hranu s pšeničnim škrobom. Zobene pahuljice i brašno također su spremni za izbacivanje iz prehrane. Kus kus, krekeri, rezanci i pereci od navedenih žitarica bogati su glutenom. Ako volite meksičku hranu, pazite da su tortilje od kukuruznog brašna (kao što i jesu originalne tortilje), a ne od pšeničnog.

Bezglutenska hrana – namirnice koje je potrebno provjeriti

Osim navedenih namirnica, pri konzumaciji nekih dodatnih namirnica treba pripaziti ako možda sadrže gluten. U takve namirnice ubrajamo: instant juhe, kobasice i hrenovke, umak od soje, različiti slatkiši i bomboni, neke vrste sladoleda i pudinga, slad, čips i instant napitci od kave i kakaa.

Bezglutenska hrana – kako biti dovoljno oprezan u biranju hrane

Kako biste bili sigurni da ne unosite gluten, uvijek možete vjerovati međunarodnom logu koji oznauje hranu provjerenu na gluten, a to je prekriženi znak klasa. Takve namirnice dokazano ne sadrže gluten, a i Hrvatska prakticira ovaj način obilježavanja hrane bez glutena. Bezglutenska hrana može biti i hrana koja originalno sadrži gluten, no industrijskim pripravljanjem gluten je izbačen.

Namirnice koje prirodno ne sadrže gluten uključuju: rižu, kukuruz, brašno od krumpira, grahorica, heljde i sl., mlijeko i mliječni proizvodi, meso, riba, jaja, biljna ulja, voće i povrće. Bezglutenska hrana dakle može doći u prirodnom obliku među ovim namirnicama, a ako guštate u hrani koja inače sadrži gluten, postoje industrijski proizvodi iste hrane bez glutena.

Keto Black - Vaša keto dijeta

Ubrzava proces sagorijevanja masti

  • Ubrzava gubitak kilograma bez smanjenja mišićne mase
  • Potiče pojačano sagorijevanje masti
  • Nadoknađuje zalihe glikogena, pomažući izgradnji mišića
  • Smanjuje glad, smanjuje želju za bezvrijednom hranom i slatkišima

 

Free Shipping

Provjeren proizvod za skidanje kila

Pomoći ćemo vam da izgubite željene kilograme u kratkom roku na zdrav i siguran način. Recite zbogom kilama koje se više nikada neće vratiti. Vratite kvalitetu i samopouzdanje u svoj život, budite primjer drugima. Već nakon nekoliko dana primjetit ćete kako se vaš trbuh smanjio, a vi ćete se osječati puno bolje.

Recenzije

Što kažu zadovoljni korisnici?

"Proizvod mi je dodatno olakšao u borbi s kilama. Odlučila sam se na kombinaciju treninga i preparata bez neke pretjerane dijete. Rezultati su bili vidljivi već u drugom tjednu. Do sada sam skinula 16 kila."

Marijana L.

Zagreb

"Cijeli život vodim borbu s kilama i tek sam sada u 46. godini otkrio proizvod koji me napokon učinio sretnim i zadovoljnim. Nakon izgubljenih 23 kilograma više se ne sramim svoga tijela."

Kristijan M.

Novi Vinodolski

"Nakon poroda počela sam se debljati što me dovelo do depresije. Pokušala sam s raznim dijetama i onda sam od kolegice čula za vaš proizvod. Nisam imala što za izgubiti, narudžba je brzo stiga a kile su se samo topile. Danas osjećam kako sam opet privlačna svome mužu."

Dina P.

Pokupsko