Brži - jači - mršaviji - zdraviji

Skidanje kila uz provjeren i siguran proizvod

diet drops

Keto Black - Vaša keto dijeta

Ubrzava proces sagorijevanja masti

  • Ubrzava gubitak kilograma bez smanjenja mišićne mase
  • Potiče pojačano sagorijevanje masti
  • Nadoknađuje zalihe glikogena, pomažući izgradnji mišića
  • Smanjuje glad, smanjuje želju za bezvrijednom hranom i slatkišima

 

 

 

Banana dijeta

Banana dijeta

Što je banana dijeta?

Što je banana dijeta?

Većina dijeta o kojima smo do sada pisali bazirale su se na istraživanjima zapadnjačkih kultura. Dijete poput bolničkih, dvopek dijete, Dash dijete potjekle su iz zapadne Europe i SAD-a. Većina dijeta se rodi u tim kulturama jer je opće znanje da takve kulture imaju veći udio pretilog stanovništva. Zato ćemo sada probati opisati jednu istočnjačku dijetu koja se na prvi pogled ne razlikuje mnogo od ostalih, a mnogi neće biti zanimljivi. Banana dijeta dolazi iz Japana, zemlje koja ima daleko manji problem s pretilošću stanovništva od ostatka svijeta. Ipak, ova banana dijeta pokazala se efikasnom, a njena popularnost trenutno raste. Banana dijeta je brza dijeta, gotova u 12 dana maksimalno, a pomoć će vam otopiti višak kila, kao i detoksificirati Vaš organizam.

Osnova ove dijete specifičan je doručak koji se sastoji od banana i još mlađih voda. Banana je voće koje sadrži nerazgradivu vlaknu i netopivi škrob pa pozitivno utječe na rad crijeva i metabolizam. Također utječe na osjećaj gladija i bogata je mineralima. Kod ove dijete jedino je zacrtan doručak. Banana i mlaka voda pouzdano utječu na brži gubitak kilograma, a ostatak dnevnog jelovnika nije određen, premda zdrave namirnice i normalne količine učinit će dijetu potpunom. Banana dijeta ipak nalaže još neka pravila: treba zadnji obrok pojesti 4 sata prije spavanja, spavati 8 sati i ne leći iza ponoći. Deserti su zabranjeni, kao i alkohol i duhan koji vrlo brzo ponište bilokakav napredak.

Banana dijeta – koliko dugo traje i kakvi su rezultati?

Banana dijeta traje 7-12 dana, ovisno o želji i količini kilograma koju želite izgubiti. Banana dijeta može se skratiti ali i produžiti ovisno o rezultatima koje postižete. Preporuča se za ručak i večeru jesti neprženo, malomasno meso i namirnice zdravije prirode. Povrće se uvijek odobrava, a ugljikohidrate iz najčešćih izvora (kruh, riža, krumpir) pripremajte zdravo i pazite na količinu. Ukoliko se između mnogih drugih dijeta odlučite za banana dijeta, statistika pokazuje da najviše kila gube pojedinci koji uz dijetu održavaju razinu fizičke aktivnosti. Banana dijeta, kao i svaka druga najbolje funkcionira uz tjelovježbu koja je odličan katalizator fizičkih promjena u našem tijelu. Rezultati naravno variraju, no sa banana dijeta u 12 dana izgubit ćete maksimalno 7-9 kilograma.

Banana dijeta – varijacije u gubitku tjelesne težine

Kile koje gubite ovise o više faktora: Vaša genetika – Banana dijeta super je način da izgubite višak kilograma, no čak i da izgubite malo kila, ne biste se trebali uzrujavati. Možda već i sami znate da Vaše tijelo ne gubi kile lako, no svaki gubitak kila je Vaša pobjeda. Ukoliko želite bolji rezultat paralelno uz banana dijeta odgovor je, naravno – tjelovježba. Drugi faktor, tjelovježba vrlo je bitan u svakoj dijeti, a ako banana dijeta uključuje i Vas koji trčite ili se bavite drugom fizičkom aktivnošću, rezultat će biti znatno veći. banana dijeta ne samo da će vam pomoći u gubitku broja kila nego i u generalnom osjećaju. Sam gubitak kila sa banana dijeta možda će Vas ostaviti s mlohavim tijelom ali lako ćete ga zategnuti uz fizičku aktivnost.

Banana dijeta kroz cijeli dan

Banane su omiljena poslastica za gotovo svu djecu i odrasle. Ovo ukusno i korisno voće jede se na bilo koji blagdan i često se donosi oboljelima, jer poboljšava raspoloženje i daje energiju. Donedavno su se banane i dijeta smatrale nespojivim stvarima.

Iako je danas banana dijeta vrlo popularna u cijelom svijetu, jer omogućava ljudima da izgube do pet kilograma u tri dana. Opipljiv plus banana prehrane je u tome što ju je lako držati jer je banana zadovoljavajuće i ukusno voće.

Banane sadrže puno korisnih tvari, a istodobno imaju svojstva čišćenja – uklanjaju toksine i potiču rad crijeva. Banane su bogate vitaminima, kao i kalijem, koji povoljno utječe na metabolizam i stanje kože.

Banana dijeta mane: banane za mršavljenje pripisuju se samo oskudici prehrane (ali ovaj minus tiče se svih mono dijeta), pa bi ljudi s raznim kroničnim bolestima trebali biti oprezni s ovom metodom mršavljenja.

Na primjer, trebali biste izbjegavati jesti zelene ili prejake banane koje se ne čine zrele, a također ne biste trebali jesti male banane. Odaberite zrelo, mekano svježe voće svijetlo žute ljuske.

Uz to, za banana dijeta, suhe banane nisu dobre – imaju nekoliko puta više kalorija od svježih banana. Isto vrijedi i za pržene banane. Dakle, samo svježe, zrele, velike i žute banane prikladne su za ovu prehranu, pomažu u brzom mršavljenju.

Jedite tri-pet banana i pijte tri-četiri šalice mlijeka tijekom dana. Šema banana dijeta je takva: pojedite jednu bananu, popijte čašu mlijeka. Nakon 2 sata – opet banana, pričekajte oko pola sata i opet popijte čašu mlijeka.

Posljednju bananu treba jesti najkasnije u osam navečer. Postoji još jedna varijanta ove prehrane: možete kombinirati jedenje svježih banana s smoothijem od banane i mlijeka kako biste diverzificirali plan obrokaza banana dijeta.

Imajte na umu da pravilna prehrana nije sve što vam treba. Nadopunite ga ovim izazovom 20 minuta treninga cijelog tijela kod kuće.

Keto Black - Vaša keto dijeta

Ubrzava proces sagorijevanja masti

  • Ubrzava gubitak kilograma bez smanjenja mišićne mase
  • Potiče pojačano sagorijevanje masti
  • Nadoknađuje zalihe glikogena, pomažući izgradnji mišića
  • Smanjuje glad, smanjuje želju za bezvrijednom hranom i slatkišima

 

Free Shipping

Provjeren proizvod za skidanje kila

Pomoći ćemo vam da izgubite željene kilograme u kratkom roku na zdrav i siguran način. Recite zbogom kilama koje se više nikada neće vratiti. Vratite kvalitetu i samopouzdanje u svoj život, budite primjer drugima. Već nakon nekoliko dana primjetit ćete kako se vaš trbuh smanjio, a vi ćete se osječati puno bolje.

Recenzije

Što kažu zadovoljni korisnici?

"Proizvod mi je dodatno olakšao u borbi s kilama. Odlučila sam se na kombinaciju treninga i preparata bez neke pretjerane dijete. Rezultati su bili vidljivi već u drugom tjednu. Do sada sam skinula 16 kila."

Marijana L.

Zagreb

"Cijeli život vodim borbu s kilama i tek sam sada u 46. godini otkrio proizvod koji me napokon učinio sretnim i zadovoljnim. Nakon izgubljenih 23 kilograma više se ne sramim svoga tijela."

Kristijan M.

Novi Vinodolski

"Nakon poroda počela sam se debljati što me dovelo do depresije. Pokušala sam s raznim dijetama i onda sam od kolegice čula za vaš proizvod. Nisam imala što za izgubiti, narudžba je brzo stiga a kile su se samo topile. Danas osjećam kako sam opet privlačna svome mužu."

Dina P.

Pokupsko