Brži - jači - mršaviji - zdraviji

Skidanje kila uz provjeren i siguran proizvod

Banana dijeta

Banana dijeta

Što je banana dijeta?

Većina dijeta o kojima smo do sada pisali bazirale su se na istraživanja zapadnjačkih kultura. DIjete poput bolničke, dvopek dijete, Dash dijete potjekle su iz zapadne Europe i SAD-a. Većina dijeta se rodi u tim kulturama jer je opće znanje da takve kulture imaju veći udio pretilog stanovništa. Zato ćemo sada probati opisati jednu istočnjačku dijetu koja se na prvi pogled ne razlikuje mnogo od ostalih, no mnogima će biti zanimljiva. Banana dijeta dolazi iz Japana, zemlje koja ima daleko manji problem s pretilosti stanovništa od ostatka svijeta. Ipak, ova dijeta pokazala se efikasnom, a njena popularnost trenutno raste. Banana dijeta je brza dijeta, gotova u 12 dana maksimalno, a pomoći će Vam otopiti višak kila, kao i detoksificirati Vaš organizam.

Osnova ove dijete je specifičan doručak koji se sastoji od banane i čaše mlake vode. Banana je voće koje sadrži nerazgradiva vlakna i netopivi škrob pa pozitivno utječe na rad crijeva i metabolizam. Također utječe na osjećaj gladi i bogata je mineralima. Kod ove dijete jedino je zacrtan doručak. Banana i mlaka voda pouzdano utječu na brži gubitak kilograma, a ostatak dnevnog jelovnika nije određen, premda zdravije namirnice i normalne količine učinit će dijetu potpunom. Banana dijeta ipak nalaže još neka pravila: trebate zadnji obrok pojesti 4 sata prije spavanja, spavati 8 sati i ne leći iza ponoći. Deserti su zabranjeni, kao i alkohol i duhan koji vrlo brzo ponište bilokakav napredak.

Banana dijeta – koliko dugo traje i kakvi su rezultati?

Banana dijeta traje 7-12 dana, ovisno o želji i količini kilograma koju želite izgubiti. Svaka dijeta može se skratiti ali i produžiti ovisno o rezultatima koje postižete. Preporuča se za ručak i večeru jesti neprženo, malomasno meso i namirnice zdravije prirode. Povrće se uvijek odobrava, a ugljikohidrate iz najčešćih izvora (kruh, riža, krumpir) pripremajte zdravo i pazite na količinu. Najviše kila gube pojedinci koji uz dijetu održavaju razinu fizičke aktivnosti. Ova dijeta, kao i svaka druga najbolje funkcionira uz tjelovježbu koja je odličan katalizator fizičkih promjena u našem tijelu. Rezultati naravno variraju, no u 12 dana izgubit ćete maksimalno 7-9 kilograma.

Banana dijeta – varijacije u gubitku tjelesne težine

Kile koje gubite ovise o više faktora: Vaša genetika – Banana dijeta super je način da izgubite višak kilograma, no čak i da izgubite malo kila, ne biste se trebali uzrujavati. Možda već i sami znate da Vaše tijelo ne gubi kile lako, no svaki gubitak kila je Vaša pobjeda. Ukoliko želite bolji rezultat odgovor je, naravno – tjelovježba. Drugi faktor, tjelovježba vrlo je bitan u svakoj dijeti, a ako banana dijeta uključuje i Vas koji trčite ili se bavite drugom fizičkom aktivnošću, rezultat će biti znatno veći. Ne samo u broju kila nego i u generalnom osjećaju. Sam gubitak kila možda će Vas ostaviti s mlohavim tijelom kojeg ćete lako zategnuti uz fizičku aktivnost.

Naruči proizvode odmah

DODAJ PROIZVODE

OBAVEZNO pravi broj (inače dostava neće biti moguća)

Način dostave:

IZABRALI STE OVE PROIZVODE:

  UKUPAN IZNOS NARUDŽBE:

  Free Shipping

  Provjeren proizvod za skidanje kila

  Pomoći ćemo vam da izgubite željene kilograme u kratkom roku na zdrav i siguran način. Recite zbogom kilama koje se više nikada neće vratiti. Vratite kvalitetu i samopouzdanje u svoj život, budite primjer drugima. Već nakon nekoliko dana primjetit ćete kako se vaš trbuh smanjio, a vi ćete se osječati puno bolje.

  Recenzije

  Što kažu zadovoljni korisnici?

  "Proizvod mi je dodatno olakšao u borbi s kilama. Odlučila sam se na kombinaciju treninga i preparata bez neke pretjerane dijete. Rezultati su bili vidljivi već u drugom tjednu. Do sada sam skinula 16 kila."

  Marijana L.

  Zagreb

  "Cijeli život vodim borbu s kilama i tek sam sada u 46. godini otkrio proizvod koji me napokon učinio sretnim i zadovoljnim. Nakon izgubljenih 23 kilograma više se ne sramim svoga tijela."

  Kristijan M.

  Novi Vinodolski

  "Nakon poroda počela sam se debljati što me dovelo do depresije. Pokušala sam s raznim dijetama i onda sam od kolegice čula za vaš proizvod. Nisam imala što za izgubiti, narudžba je brzo stiga a kile su se samo topile. Danas osjećam kako sam opet privlačna svome mužu."

  Dina P.

  Pokupsko