Brži - jači - mršaviji - zdraviji

Skidanje kila uz provjeren i siguran proizvod

diet drops

Keto Black - Vaša keto dijeta

Ubrzava proces sagorijevanja masti

  • Ubrzava gubitak kilograma bez smanjenja mišićne mase
  • Potiče pojačano sagorijevanje masti
  • Nadoknađuje zalihe glikogena, pomažući izgradnji mišića
  • Smanjuje glad, smanjuje želju za bezvrijednom hranom i slatkišima

 

 

 

Ayurvedska prehrana

Ayurvedska prehrana

Odakle potječe Ayurvedska prehrana

Ayurveda je drevna wellness praksa nastala u Indiji prije otprilike 5000 godina. Riječ “Ayurveda” kombinacija je dviju sanskrtskih riječi koje znače život (Ayur) i znanost (Veda). Doslovni prijevod ayurvede je “znanost o životu”. Ayurvedska prehrana pruža smjernice koje potiču na pažljivo jedenje i konzumiranje hrane koja odgovara vašoj doši ili ustavnom tipu. Energija svake doše pomaže odrediti što jesti za jačanje zdravlja, prevenciju ili upravljanje bolestima i održavanje cjelokupnog zdravlja i dobrog stanja.

Ayurvedska medicina nastoji stvoriti zdravo snažno tijelo nizom prehrane, vježbanja i životnih navika, uključujući spavanje, intuitivno jedenje i pažljiv život. Ayurvedski praktičari vjeruju da ayurvedski način života, uključujući prehranu, može pomoći u promicanju zdravlja – i mnogi se zagovornici slažu s tim. Ako slijedite ayurvedsku dijetu, jesti ćete prvenstveno cjelovitu ili minimalno prerađenu hranu i prakticirati svjesne rituale prehrane, što može poboljšati zdravlje i potaknuti gubitak kilograma.

Doista, novonastala istraživanja pokazuju da ajurvedski način života – uključujući Ayurvedska prehrana – potencijalno može dovesti do gubitka kilograma. No, dokazi o određenim aspektima prehrambenih načina prehrane, poput ograničenja hrane i vremena obroka, još uvijek nedostaju. Pročitajte kako biste zaradili na svojoj doši i saznajte može li vam ayurvedski način života pomoći u zdravlju i dobrobiti. Utemeljena u hinduistički medicinski sustav, ayurvedska dijeta upućuje vas da jedete prema dominantnoj doši (energetski tip). Ne postoji znanstveno obrazloženje za ovaj stil prehrane, ali stručnjaci se slažu da je usredotočenost na neprerađenu hranu i pažljiva prehrana dragocjeni za ponijeti.

Ayurvedska prehrana i kako ju prakticirati

Jedna od primarnih karakteristika kada je u pitanju Ayurvedska prehrana je da jedete prema svom dominantnom ustavnom tipu ili doši. O svojoj doši možete razmišljati kao o svojoj najistaknutijoj energiji. Tri različite ayurvedske doše izvedene su iz pet elemenata: svemir, zrak, vatra, voda i zemlja. Svaki element pruža različite kvalitete ili atribute. Vata obilježava prostor i zrak. Vate se često opisuju kao kreativne, intenzivne ili izražajne. Atributi uključuju suho, lagano, hladno i grubo. Pitta obilježje vatre i vode. Pittas se često opisuje kao inteligentan, radostan i pokretan. Atributi uključuju oštre, vruće, tekuće i pokretne. Kapha obilježava zemlju i vodu. Kapha se često opisuju kao mirni, puni ljubavi ili letargični. Atributi uključuju vlažno, teško, mekano i statično. Jednom kada se upoznate sa svakom došom, možda ćete otkriti da jedna zvuči više poput osobina koje utjelovljujete. Mnogi ljudi otkriju da imaju dvije jake doše. Prije nego što započnete dijetu, morat ćete naučiti o svojoj dominantnoj doši i Ayurvedska prehrana može započeti. Mnogi stručnjaci za ayurvedsku medicinu sugeriraju da je najpametnija metoda posjetiti ayurvedskog liječnika.

Ayurvedska prehrana opis

Ayurvedski liječnik također vam može pomoći u određivanju najboljih biljaka za vašu došu i pomoći medicinskim problemima ako je potrebno. Ako odlučite posjetiti ayurvedskog liječnika, on će vas intervjuirati i napraviti procjenu na temelju podataka koje pružite. Ovo je vjerojatno najtočnija metoda određivanja vaše doše. Ako nemate pristup ayurvedskom liječniku, možete isprobati mrežni upitnik koji će vam pomoći da pronađete svoj dominantni tip doše.

Ayurvedski liječnici i praktičari vjeruju da svatko od nas utjelovljuje sve tri doše, iako će vaša istaknuta doša odrediti što ćete jesti. Oni kojima je Ayurvedska prehrana vodilja, uključuju mnogo različitih praksi u svoje prehrambene rutine, koje nude koristi od različitih namirnica povezanih sa svakom došom. Bez obzira na vašu došu, zagovornici mogu slijediti ove osnovne ayurvedske principe prehrane s pažnjom, uključujući unos šest rasa ili okusa. U svaki ćete obrok uvrstiti hranu koja je slatka, slana, kisela, gorka, ostra i opora. Započnite svoj obrok hranom slatkog okusa (poput slatkog voća). Nastavite sa slanom hranom (poput morskih plodova) i kiselim (citrusno voće, na primjer). Završite s oštrom hranom (poput luka ili paprike), adstringentnom (poput zelenih jabuka ili čaja) i gorkom (celer, kelj ili zeleno lisnato povrće). Jedite pažljivo i koncentrirano. Izbjegavajte razgovor, smijeh i druga ometanja kako biste u potpunosti cijenili svoj obrok i korisne blagodati koje pruža. Jedite dovoljno polako da možete uživati ​​u okusu hrane. Jedite dovoljno brzo da se hrana ne ohladi. Jedite odgovarajuću količinu hrane. Budite svjesni signala gladi i znakova sitosti kako biste izbjegli prejedanje. Jedite samo kad je vaš prethodni obrok probavljen. Smjernice sugeriraju da ne jedete u roku od tri sata od prethodnog obroka ili međuobroka, ali ne biste trebali ostati bez hrane dulje od šest sati. Usredotočite se na doručak i ručak. Mnogi ayurvedski praktičari preporučuju jedenje skromnog doručka i veći, nasitniji ručak. Večera se može ili ne mora konzumirati na osnovu vaše razine gladi. I to su neke temeljne smjernice koje zadaje Ayurvedska prehrana.

Keto Black - Vaša keto dijeta

Ubrzava proces sagorijevanja masti

  • Ubrzava gubitak kilograma bez smanjenja mišićne mase
  • Potiče pojačano sagorijevanje masti
  • Nadoknađuje zalihe glikogena, pomažući izgradnji mišića
  • Smanjuje glad, smanjuje želju za bezvrijednom hranom i slatkišima

 

Free Shipping

Provjeren proizvod za skidanje kila

Pomoći ćemo vam da izgubite željene kilograme u kratkom roku na zdrav i siguran način. Recite zbogom kilama koje se više nikada neće vratiti. Vratite kvalitetu i samopouzdanje u svoj život, budite primjer drugima. Već nakon nekoliko dana primjetit ćete kako se vaš trbuh smanjio, a vi ćete se osječati puno bolje.

Recenzije

Što kažu zadovoljni korisnici?

"Proizvod mi je dodatno olakšao u borbi s kilama. Odlučila sam se na kombinaciju treninga i preparata bez neke pretjerane dijete. Rezultati su bili vidljivi već u drugom tjednu. Do sada sam skinula 16 kila."

Marijana L.

Zagreb

"Cijeli život vodim borbu s kilama i tek sam sada u 46. godini otkrio proizvod koji me napokon učinio sretnim i zadovoljnim. Nakon izgubljenih 23 kilograma više se ne sramim svoga tijela."

Kristijan M.

Novi Vinodolski

"Nakon poroda počela sam se debljati što me dovelo do depresije. Pokušala sam s raznim dijetama i onda sam od kolegice čula za vaš proizvod. Nisam imala što za izgubiti, narudžba je brzo stiga a kile su se samo topile. Danas osjećam kako sam opet privlačna svome mužu."

Dina P.

Pokupsko