Brži - jači - mršaviji - zdraviji

Skidanje kila uz provjeren i siguran proizvod

diet drops

Diet Drops - stavlja tijelo u stanje ketoze

Za one koji nisu navikli računati kalorije

  • povećava stopu metabolizma do 70%
  • zaustavlja proizvodnju glukoze i masnih stanica do 150%
  • pomaže tijelu sagorjeti masnoću i pretvoriti u energiju
  • zaustavlja stvaranje bora i celulita
  • smanjuje hormon stresa kortizol i poboljšava mentalno zdravlje
  • obnavlja funkcije mozga i živčanog sustava

 

 

 

Keto dijeta mlijeko

Keto dijeta mlijeko

Je li mlijeko dopušteno u keto dijeti – keto dijeta mlijeko

Mlijeko je na popisu zabranjenih namirnica u keto dijeti. Ne dopušta se kravlje mlijeko, ali ni kozje, ovčje ili magareće mlijeko iako većina ljudi ta tri mlijeka smatra zdravijima od kravljeg mlijeka. Ugljkohidrata u mlijeku ima previše i mlijeku nije mjesto u keto dijeti.

Mliječno mlijeko: 12 grama ugljikohidrata / šalica

Puno mlijeko: 12 grama ugljikohidrata / šalica

Posno mlijeko: 12 grama ugljikohidrata / šalica

Mlijeko s malo masnoće: 12 grama ugljikohidrata / šalica

Zato svi koji vole mlijeko i ne mogu bez njega, a odlučili su se za keto dijetu, trebaju izabrati neka alternativna biljna mlijeka kao zamjenu.

Punomasno mlijeko – keto dijeta mlijeko

U nekim keto receptima se dopušta malo punomasnog mlijeka, kao i u kavi s mlijekom. Ako se odlučite za čašu mlijeka, punomasno mlijeko je najbolja opcija i najmanje štetna. Obrano mlijeko i mlijeko s niskim udjelom masti imaju niži udio masti, ali istu količinu ugljikohidrata, što ga čini još manje učinkovitim dok ste na keto dijeti. Preporuka onima koji žude za šalicom mlijeka, ali ne žele ga piti zbog ugljikohidrata, je da isprobaju nezaslađena alternativna biljna mlijeka s malo ugljikohidrata: Ipak, ako svoju jutarnju kavu ne možete popiti bez mlijeka i nemate u kući nijedno alternativno mlijeko, a ni punomasno vrhnje za kavu, malo punomasnog mlijeka u vašoj jutarnjoj nezaslađenoj kavi može proći.

Keto mlijeko – keto dijeta mlijeko

Keto mlijeka su alternativna biljna mlijeka koja treba koristiti nezaslađena ili, ako ih baš morate malo zasladiti koristite steviu u malim količinama za zaslađivanje. Oprez, stevia je 200 – 300 puta slađa od šećera. Bademovo mlijeko i kokosovo mlijeko prednjače, ali na nekim popisima su i mlijeko od makadamije, konopljino mlijeko, laneno mlijeko, kokosovo mlijeko, zobeno mlijeko, sojino mlijeko, s tim da  sojino i zobeno mlijeko neki nutricionisti i pobornici keto dijete isto smatraju zabranjenima.

Mlijeko makadamije: 1 gram ugljikohidrata / šalica

Konopljino mlijeko: 1, 3 grama ugljikohidrata / šalica

Sojino mlijeko: 1, 6 grama ugljikohidrata / šalica

Laneno mlijeko: 2 grama ugljikohidrata / šalica

Kokosovo mlijeko: 3, 38 grama ugljikohidrata / jedna šalica

Zobeno mlijeko: 9 grama ugljikohidrata / jedna šalica

Proučite ovaj prikaz vrijednosti ugljikohidrata i izaberite najbolje alternativno mlijeko za sebe dok ste na keto dijeto.

Kiselo mlijek – keto dijeta mlijeko

Neki stručnjaci preporučuju da u keto dijeti obično, pa čak i ono punomasno mlijeko zamijenite kiselim mlijekom koje možete napraviti sami. Kiselo mlijeko radite od običnog nepasteriziranog mlijeka i to tako da nepasterizirano mlijeko ulijete u širu posudu iostavite na sobnoj temperaturi nekoliko dana. Obično je dovoljno dva do tri dana da se formira kiselo mlijeko. S vrha žlicom skinite vrhnje i kiselo mlijeko  možete ohladiti i konzumirati. Možete ga jesti i bez obiranja vrhnja jer u keto dijeti masnoće su baza dijete. Možete dodavati i začine u takvo mlijeko.

diet drops

Diet Drops - stavlja tijelo u stanje ketoze

Za one koji nisu navikli računati kalorije

  • povećava stopu metabolizma do 70%
  • zaustavlja proizvodnju glukoze i masnih stanica do 150%
  • pomaže tijelu sagorjeti masnoću i pretvoriti u energiju
  • zaustavlja stvaranje bora i celulita
  • smanjuje hormon stresa kortizol i poboljšava mentalno zdravlje
  • obnavlja funkcije mozga i živčanog sustava

 

 

 

Free Shipping

Provjeren proizvod za skidanje kila

Pomoći ćemo vam da izgubite željene kilograme u kratkom roku na zdrav i siguran način. Recite zbogom kilama koje se više nikada neće vratiti. Vratite kvalitetu i samopouzdanje u svoj život, budite primjer drugima. Već nakon nekoliko dana primjetit ćete kako se vaš trbuh smanjio, a vi ćete se osječati puno bolje.

Recenzije

Što kažu zadovoljni korisnici?

"Proizvod mi je dodatno olakšao u borbi s kilama. Odlučila sam se na kombinaciju treninga i preparata bez neke pretjerane dijete. Rezultati su bili vidljivi već u drugom tjednu. Do sada sam skinula 16 kila."

Marijana L.

Zagreb

"Cijeli život vodim borbu s kilama i tek sam sada u 46. godini otkrio proizvod koji me napokon učinio sretnim i zadovoljnim. Nakon izgubljenih 23 kilograma više se ne sramim svoga tijela."

Kristijan M.

Novi Vinodolski

"Nakon poroda počela sam se debljati što me dovelo do depresije. Pokušala sam s raznim dijetama i onda sam od kolegice čula za vaš proizvod. Nisam imala što za izgubiti, narudžba je brzo stiga a kile su se samo topile. Danas osjećam kako sam opet privlačna svome mužu."

Dina P.

Pokupsko