Brži - jači - mršaviji - zdraviji

Skidanje kila uz provjeren i siguran proizvod

diet drops

Diet Drops - stavlja tijelo u stanje ketoze

Za one koji nisu navikli računati kalorije

  • povećava stopu metabolizma do 70%
  • zaustavlja proizvodnju glukoze i masnih stanica do 150%
  • pomaže tijelu sagorjeti masnoću i pretvoriti u energiju
  • zaustavlja stvaranje bora i celulita
  • smanjuje hormon stresa kortizol i poboljšava mentalno zdravlje
  • obnavlja funkcije mozga i živčanog sustava

 

 

 

Keto dijeta kava

Keto dijeta kava

Nezaslađena crna kava – keto dijeta kava

Keto dijeta dopušta konzumiranje kave i većina „ketonaša“ se odlučuje za običnu crnu kavu koju treba piti nezaslađenu. Ako vam je nezaslađena obična crna kava ipak pregorka, ublažite njezinu gorčinu dodavanjem malo cimeta ili je zasladite sa malo stevie, ali oprez, neka to bude stvarno malo. Naime, stevia je je najslađa biljka na zemlju, i slađa je 200 – 300 puta od šećera. Uz nezaslađenu crnu kavu, umjesto obične vode pijuckajte mineralnu gaziranu vodu koja će također „gasiti“ i blažiti tu gorčinu. Dakle, keto dijeta ne zabranjuje vaš omiljeni napitak kavu, ali ćete se morati odreći nekih kombinacija kao što su kava s mlijekom ili vrhnjem, jer mlijeo i vrhbje u sebi sadrže ugljikohidrate.

Neobična kava – keto dijeta kava

Ako nikada niste eksperimentirali sa okusima i dodacima kavi, a započeli ste keto dijetu, kava koju vam predlažemo će za vas biti neobična. No nema velike razlike između masnoće iz mlijeka ili vrhnja i masnoće iz nezaslađenog maslaca (Indijci zovu- pročišćeni maslac ili ghee). Dakle, ova neobična kava se radi tako da se u crnu kavu doda žličica gheeia, i jedna žličica bilo kojeg jestivog ulja. Najbolje bi bilo da koristite kokosovo ili bademovo ulje s obzirom da sadrži visoku razinu zdravih masnoća. Miješanjem, crna kava, maslac i ulje se pretvaraju u pjenasti napitak koji je mnogo zdraviji od obične crne kave koju redovno pijemo. Kketo varijanta ove kave se može pripremiti sa žumanjkom umjesto ulja, i maslacem.

Ako baš trebate kavu s mlijekom – keto dijeta kava

Obično punomasno mlijeko u sebi sadrži ugljkiohidrate, zato ga, ako ste na keto dijeti, trebate  izbjegavati, pa čak i u kavi. Koje mlijeko u kavi dopušta keto dijeta? Ima zdravih i dopuštenih keto mlijeka. Možete koristiti bademovo ili kokosovo mlijeko i obje vrste mlijeka se mogu kupiti u svim trgovinama prehrambenih namirnica ili biotrgovinama zdrave hrane, samo čitajte deklaraciju da budete sigurni da ste izabrali nezaslađeno mlijeko. S ovim vrstama mlijeka si možete napraviti i izvrsno čokoladno mlijeko, koje možete piti po želji ili ga dodati u kavu, ako volite kavu s čokoladom. Ako ste na keto dijeti trebate izbjegavati i rižino i zobeno mlijeko jer one imaju više ugljikohidrata i od kravljeg mlijeka.

Čime zamijeniti vrhnje u kavi – keto dijeta kava

Postoji dosta raznovrsnih keto krema koje možete dodati u kavu umjesto vrhnje i dobit ćete čak ukusniju kavu od one s vrhnjem. Ghee i malo ulja umiješajte u kavu i dobit ćete pjenastu kavu. Ako tome dodate kako, dobit ćete jedan okus kave više. Kokosovo mlijeko u prahu, kokosovo ulje umiješajte u vašu nezaslađenu keto kavu i ona miješanjem postati pjenasta i vrlo ukusna. Uživat ćete u njoj kao da niste na dijeti. Dodavanjem vanilije, cimeta ili kakaoa u prahu ovim kombinacijama ne kršite pravila keto dijete, a dobivate nekoliko novih okusa vaše omiljene kave. Ako su dopušteni bademovo i kokosovo mlijeko, onda slobodno koristite i bademovo i kokosovo ulje za svoju keto pjenastu kavu.

diet drops

Diet Drops - stavlja tijelo u stanje ketoze

Za one koji nisu navikli računati kalorije

  • povećava stopu metabolizma do 70%
  • zaustavlja proizvodnju glukoze i masnih stanica do 150%
  • pomaže tijelu sagorjeti masnoću i pretvoriti u energiju
  • zaustavlja stvaranje bora i celulita
  • smanjuje hormon stresa kortizol i poboljšava mentalno zdravlje
  • obnavlja funkcije mozga i živčanog sustava

 

 

 

Free Shipping

Provjeren proizvod za skidanje kila

Pomoći ćemo vam da izgubite željene kilograme u kratkom roku na zdrav i siguran način. Recite zbogom kilama koje se više nikada neće vratiti. Vratite kvalitetu i samopouzdanje u svoj život, budite primjer drugima. Već nakon nekoliko dana primjetit ćete kako se vaš trbuh smanjio, a vi ćete se osječati puno bolje.

Recenzije

Što kažu zadovoljni korisnici?

"Proizvod mi je dodatno olakšao u borbi s kilama. Odlučila sam se na kombinaciju treninga i preparata bez neke pretjerane dijete. Rezultati su bili vidljivi već u drugom tjednu. Do sada sam skinula 16 kila."

Marijana L.

Zagreb

"Cijeli život vodim borbu s kilama i tek sam sada u 46. godini otkrio proizvod koji me napokon učinio sretnim i zadovoljnim. Nakon izgubljenih 23 kilograma više se ne sramim svoga tijela."

Kristijan M.

Novi Vinodolski

"Nakon poroda počela sam se debljati što me dovelo do depresije. Pokušala sam s raznim dijetama i onda sam od kolegice čula za vaš proizvod. Nisam imala što za izgubiti, narudžba je brzo stiga a kile su se samo topile. Danas osjećam kako sam opet privlačna svome mužu."

Dina P.

Pokupsko