Brži - jači - mršaviji - zdraviji

Skidanje kila uz provjeren i siguran proizvod

diet drops

Keto Black - Vaša keto dijeta

Ubrzava proces sagorijevanja masti

  • Ubrzava gubitak kilograma bez smanjenja mišićne mase
  • Potiče pojačano sagorijevanje masti
  • Nadoknađuje zalihe glikogena, pomažući izgradnji mišića
  • Smanjuje glad, smanjuje želju za bezvrijednom hranom i slatkišima

 

 

 

10 posto dijeta

10 posto dijeta

10 posto dijeta idealna za (pre)zaposlene ljude!

Svatko od nas je barem jednom pokušao skinuti kilograme, no vjerojatno niste uspjeli u toj naumi. Danas je teško skinuti kilograme i dovesti sebe u neki pristojan red zbog načina života, koji je postao veoma brz i ponekad zna biti veoma hektičan. No, to vam ne smije predstavljati izliku jer u 10 posto dijeta moći ćete napoko reći zbogom kilama koje nosite na sebi već dugo vremena. Odlična stvar kod 10 posto dijeta je što ona nije pretjerano zahtjeva te može svatko od nas prakticirati, čak i ako ste prezaposleni sa svojim poslom i ostalim obavezama koje imate svakodnevno na pladnju. Ujedno, ovo je dijeta koja se samo prakticira tri tjedna, te između dvije dijete radite pauzu od 20 dana. Ona promovira zdraviji način gubitka kilograma, jer kao što znamo, ako brzo izgubite kilograme, velike su šanse da ćete ih i brzo dobiti natrag. Toga nema kod ove dijete, jer kao što i njezin sami naziv govori, kroz tri tjedan vi gubite 10 posto vaše sveukupne tjelesne težine.

Kako funkcionira 10 posto dijeta?

10 posto dijeta vam se sastoji od četiri faze, te se izvodi samo tri tjedna. Ovu dijetu možete ponavljati, no bitno je da između dva ciklusa prođe minimalno 20 dana. Plan prehrane kod 10 posto dijeta se bazira na konceptu da svoju težinu odnosno broj kilograma koji trenutno imate da pomnožite sa 25. Naprimjer, ukoliko trenutno imate 10 kg, tu brojku pomnožite sa 25 te ćete dobiti 2500, odnosno 2500 kalorija, što je količina kalorija koju smijete jesti tokom dana. Tokom ove dijete, bitno je da konzumirate što više samo vodu, čiji minimalni unos mora biti barem 2 litre dnevno. Od napitaka smijete piti kavu (preporučljivo bez šećera i mlijeka) te zeleni čaj, jer će vam oni poticati probavu, dok zeleni čaj će ujedno izbaciti toksine iz vašeg organizma. U sljedećem odlomku ćemo vam više reći o tome kako izgleda njezin plan prehrane tokom sve četiri faze i što smijete i ne smijete jesti.

10 posto dijeta plan prehrane

10 posto dijeta se bazira na četiri glavne faze odnosno na 4 tjedna. Kod ove dijete je specifično to što svaki dan je dan kada jedete jednu određenu vrstu hrane. Tako je naprimjer u prvome tjednu, gdje na ponedjeljak jedete sve jedete kuhano ili svježe što se odnosi na meso i povrće, u utorak jedete meso ili ribu, u srijedu jedete palentu ili rižu, četvrtak je poznat kao mliječni dan, u petak jedete kuhana jaja, u subotu voće, dok u nedjelju pak jedete proteine. Isti se raspored proteže u drugome tjednu, s iznimkom da u utorak i nedjelju jedete istu hranu kao i ponedjeljkom. Tokom trećeg tjedna je isti jelovnik kao i u prvome tjednu. Za vrijeme četvrtog i zadnjeg tjedna u ciklusu 10 posto dijeta, ovdje samo održavate svoju težinu, te ako ste odlučili napraviti pauzu od ove dijete, preporuča se da traje faza najmanje 20 dana prije nego što se vratite na njezin režim prehrane. Jedno ključno pravilo u ovoj dijeti je da ne smijete jesti pohano meso.

Keto Black - Vaša keto dijeta

Ubrzava proces sagorijevanja masti

  • Ubrzava gubitak kilograma bez smanjenja mišićne mase
  • Potiče pojačano sagorijevanje masti
  • Nadoknađuje zalihe glikogena, pomažući izgradnji mišića
  • Smanjuje glad, smanjuje želju za bezvrijednom hranom i slatkišima

 

Free Shipping

Provjeren proizvod za skidanje kila

Pomoći ćemo vam da izgubite željene kilograme u kratkom roku na zdrav i siguran način. Recite zbogom kilama koje se više nikada neće vratiti. Vratite kvalitetu i samopouzdanje u svoj život, budite primjer drugima. Već nakon nekoliko dana primjetit ćete kako se vaš trbuh smanjio, a vi ćete se osječati puno bolje.

Recenzije

Što kažu zadovoljni korisnici?

"Proizvod mi je dodatno olakšao u borbi s kilama. Odlučila sam se na kombinaciju treninga i preparata bez neke pretjerane dijete. Rezultati su bili vidljivi već u drugom tjednu. Do sada sam skinula 16 kila."

Marijana L.

Zagreb

"Cijeli život vodim borbu s kilama i tek sam sada u 46. godini otkrio proizvod koji me napokon učinio sretnim i zadovoljnim. Nakon izgubljenih 23 kilograma više se ne sramim svoga tijela."

Kristijan M.

Novi Vinodolski

"Nakon poroda počela sam se debljati što me dovelo do depresije. Pokušala sam s raznim dijetama i onda sam od kolegice čula za vaš proizvod. Nisam imala što za izgubiti, narudžba je brzo stiga a kile su se samo topile. Danas osjećam kako sam opet privlačna svome mužu."

Dina P.

Pokupsko